Göz altlarına botoks yapılır mı?

İçindekiler:

  1. Göz altlarına botoks yapılır mı?
  2. Gözaltı botoksu nedir?
  3. Şakaklara botoks yapılır mı?
  4. Göz altı ışık dolgusu ne işe yarar?
  5. Göz çevresi botoksu ne işe yarar?
  6. Göz botoksu ne işe yarar?
  7. Şakak botoksu nasıl yapılır?
  8. Tüm yüz botoksu nerelere yapılır?

Göz altlarına botoks yapılır mı?

Göz Altı Botoks Nedir? Göz altı kırışıklıkları ve genel olarak göz etrafındaki kırışıklıklar eğer kas hareketlerinin sebebiyle ortaya çıkan sorunlarsa botoks uygulaması yapılabilir. Ancak durum böyle değilse, gözaltı botox yerine dolgu uygulamaları tercih edilebilmektedir.

Gözaltı botoksu nedir?

Göz çevresine uygulanan botoks, göz etrafındaki kırışıklıkların yok edilmesi ve vücuttaki bazı kısımlarda bulunan sağlam kas hareketliliğini azaltmak için yapılan bir işlemdir. Bu işlemle göz çevresinde bulunan kırışık ve çizgi şeklindeki sorunlar tamamen ortadan kaldırılmaktadır.

Şakaklara botoks yapılır mı?

Göz bölgeniz ve şakak alanınız gibi cildinizin ince ve pürüzsüzlüğünün kritik olduğu alanlarda daha ince dolgu maddelerinin kullanımı tercih edilir. Şakaklar için dermal dolgu tedavisi ince uçlu iğneler kullanılarak enjeksiyon tekniği ile yapılabilir.

Göz altı ışık dolgusu ne işe yarar?

Göz altı ışık dolgusu enjeksiyonu, cilt dokularının derinliğindeki hidrasyon seviyesini arttırarak, cilt rengini güzelleştirerek ve esnekliğini, sertliğini ve pürüzsüzlüğünü arttırarak ışığı daha iyi yansıtmasını sağlayan bir tedavi tekniğidir.

Göz çevresi botoksu ne işe yarar?

Botoks göz çevresi kırışıklıkları azaltır ve zaman içerisinde yok edebilir. Göz çevresi kırışıklıkları zaman içerisinde derinleşen ve kalıcı iz (skar) oluşturan deformitelerdir. Bu sebepten hastalarımıza 30 yaş sonrasında düzenli olarak botoks uydulamasını öneririz.

Göz botoksu ne işe yarar?

İlk kez göz tembelliği, blefarospazm (göz kapaklarını tam düzgün bir şekilde hareket ettirememe rahatsızlığı) ve servikal distoni tedavisinde uygulanan botoks, daha sonraki süreçte kaş çatmalarının neden olduğu kırışıklıkları düzeltmek adına kullanılmıştır.

Şakak botoksu nasıl yapılır?

İşlem öncesi uygulama yapılacak bölgeye lokal anestezik etkili krem sürülür. 10-15 dakika bekletildikten antiseptik solüsyonla dezenfekte edilip işleme geçilir. Uygulama yapılacak olan alanlara uygun dozlarda dolgu malzemesi ince bir iğne ile dik ve direkt olarak enjekte edilir. İşlem ortalama 15-30 dakika sürer.

Tüm yüz botoksu nerelere yapılır?

Botox'un en çok kullanıldığı ve iyi sonuç alındığı bölgeler alın, kaş arası ve göz çevresini içeren yüzün üst bölümleri. Yüzün alt bölümleri ve boyunda da kullanılabilmekle birlikte bu bölgelerde de iyi sonuçlar vermektedir. Tedaviden 7-10 gün sonra etkileri görmeye başlar, 4-6 ay sonrası etkileri azalmaya başlar.