ING Bonus kart aidatı var mı?

İçindekiler:

  1. ING Bonus kart aidatı var mı?
  2. ING Pegasus Plus Kart aidatı var mı?
  3. ING yıllık üyelik bedeli nedir?
  4. ING hesap işletim ücreti var mı?
  5. ING Bank Turuncu ekstra kart nedir?

ING Bonus kart aidatı var mı?

Yıllık Kart Ücreti; Standart Bonus Kart ücreti 160 TL, Bonus Plus Kart ücreti 185 TL, Bonus Premium Kart ücreti 185 TL, Bonus Platinum Kart ücreti 208 TL, Özel Bankacılık Kredi Kartı ücreti 208 TL, Pegasus Classic Kart ücreti 92 TL, Pegasus Premium Kart ücreti 250 TL, Bonus Business Kart ücreti 213 TL ve Bonus KOBİ ...

ING Pegasus Plus Kart aidatı var mı?

ING Pegasus BolBol Classic Kart anlaşmalı iş yerlerinde bonus toplar ve taksit yapar. Fatura ve vergi ödemeleri, sigorta hizmetleri, kamu işlemleri ve hizmetleri, köprü ve otoyol ücretleri ve para cezaları BolPuan kazanımına dahil değildir. Yıllık kart ücreti 92 TL'dir.

ING yıllık üyelik bedeli nedir?

İngbank Yıllık Üyelik Bedeli Sadece bir tanesi 160 TL.

ING hesap işletim ücreti var mı?

Hesap işletim ücreti almayan bankalar arasında Günlük Paket ürünüyle ING Bankası da yer almaktadır. ... Üstelik ING Bankasının temel bankacılık paketinden yararlanan vadesiz mevduat hesap sahiplerinden de hesap işletim ücreti talep edilmez.

ING Bank Turuncu ekstra kart nedir?

ING'den Turuncu Ekstra! ING'nin yeni banka kartı Turuncu Ekstra ile hem alışveriş yapabilir hem de yurt içi ve yurt dışı tüm ATM'lerden 7/24 nakit para çekebilirsiniz. Üstelik kart ücreti yok! Temassız özelliğiyle 350 TL'ye kadar tüm ödemelerinizi şifre girmeden, hızlı ve güvenli bir şekilde yapabilirsiniz.