E-Devlet'i nasıl yükleyebiliriz?

İçindekiler:

  1. E-Devlet'i nasıl yükleyebiliriz?
  2. E-devlet T.C Kimlik Doğrulama nasıl yapılır?
  3. E devlet şifresi telefona nasıl yüklenir?
  4. E-Devlet mail değişikliği nasıl yapılır?
  5. E-devlet kimlik uygulaması nasıl indirilir?

E-Devlet'i nasıl yükleyebiliriz?

Yeni e-Devlet Kapısı Android uygulaması ile www.turkiye.gov.tr adresindeki hizmetler artık mobil cihazınızda. Uygulamayı kullanabilmek için e-Devlet Şifresi veya Mobil İmza sahibi olmalısınız. e-Devlet Şifrenizi Ptt şubelerine geçerli kimliğiniz ile birlikte şahsen başvurarak temin edebilirsiniz.

E-devlet T.C Kimlik Doğrulama nasıl yapılır?

Türkiye Cumhuriyeti Vatandaş Kimlik Doğrulama Sistemi
  1. Aşağıdaki alana kimlik numaranızı yazınız.
  2. Masaüstünüzde bulunan Kimlik Kartı uygulamasını açınız ve ekrandaki işlem kodunu giriniz. ( e-Devlet Kapısı Kimlik Kartı Uygulaması'nı bilgisayarınıza indirmelisiniz. ...
  3. Kimlik kartı doğrulama işlemini gerçekleştiriniz.

E devlet şifresi telefona nasıl yüklenir?

E-Devlet Uygulamasını Telefona İndir İlk şifreyi almak için PTT şubesine T.C. kimlik kartı ile başvurup 2 TL karşılığında (güncel fiyat) alabilirsiniz. Burada verilen şifreyi daha sonra e-devlet sitesine giriş yaptıktan sonra değiştirebilirsiniz.

E-Devlet mail değişikliği nasıl yapılır?

E- devlet sisteminde kayıtlı e-posta adresinin güncellenmesi için yapılması gereken, ekranda bulunan 'iletişim bilgileri' bölümüne tıklamak olmalıdır. Bu bölüme tıklanmasının ardından ekranda bulunan seçenekler arasından 'E-postamı güncelle' seçeneğine girilmelidir.

E-devlet kimlik uygulaması nasıl indirilir?

Android arayüzü kullanıcısı iseniz yapmanız gereken; Telefonunuzdaki Play Store uygulamasına tıklayıp e-devlet kimlik kartı uygulaması yazmanız. Arama sonuçlarından karşınıza ilk çıkacak olan uygulamayı indirmeniz ve kullanım koşullarını kabul etmeniz gerekmekte.