Islak kuru tıraş makinesi nedir?

İçindekiler:

  1. Islak kuru tıraş makinesi nedir?
  2. Tıraş makinesi cilde zarar verir mi?
  3. Lazerde jilet mi makine mi?
  4. Lazerden sonra jilet kullanılır mı?
  5. Traş Makinesi ıslak mı kuru mu?
  6. Philips traş makinesi ile nasıl tıraş olunur?

Islak kuru tıraş makinesi nedir?

1. Islak Tıraş : Yüzü ıslatarak, her türlü sabun, krem, jel, köpük vs. ile sakalın kesici bir alet veya sistem kullanılarak kesilmesi. 2. Kuru Tıraş : Sakalın elektrikli veya şarjlı bir makineyi yüzde gezdirerek kesilmesi.

Tıraş makinesi cilde zarar verir mi?

Makinenin daha fazla kuruluk yaratması nedeniyle jilete göre daha sağlıksız olduğuna değinen Aktaş, "Makine yakıcı özelliğinden dolayı kurumaya yol açtığı için özellikle derinin katlandığı bölgelerde kızarıklıklara, 1. derece yanıklara ve su toplanmalara neden olacaktır.

Lazerde jilet mi makine mi?

Ağda ve cımbız gibi kılları kökünden koparan işlemlerden sonra lazer ışını kıl kökünü hedefleyemez ve epilasyon etki etmez. Bu nedenle mutlaka lazer epilasyon öncesinde kıllar jilet yardımıyla kısaltılmalıdır. Jiletle kısaltma işlemi Buz Lazer epilasyondan 1 gün önce yapılmalıdır.

Lazerden sonra jilet kullanılır mı?

Seans sonrasında istenmeyen tüyler ağda ve cımbız gibi tüyü kökünden alan yöntemlerle alınmamalıdır. Bu yöntemler kılı köküyle birlikte alır ve diğer seansta lazer epilasyonun etkinliğini azaltabilir. Bu yüzden lazer epilasyondan sonra çıkan tüyler -yüz bölgesi hariç- jiletle alınmalıdır.

Traş Makinesi ıslak mı kuru mu?

Tahrişi önlemeye yönelik ıslak modeller dönüm noktası oldu tıraş makinelerinde. Yine de uzmanlar, ıslak ya da kuru, hiçbir makinenin tahrişleri tümüyle önlemediğinin de altını çiziyor.

Philips traş makinesi ile nasıl tıraş olunur?

Kuru tıraş için ipuçları
  1. Öncelikle, daima yüzünüzü su ve sabunla yıkayın ve iyice kurulayın.
  2. Tıraşa başlamadan önce cildinizin tamamen kuruması için en az 15 dakika bekleyin.
  3. Farklı yönlere doğru çıkan tüm sakalları kesebilmek için tıraş makinesini cildinizde dairesel olarak hareket ettirin.