Cumhuriyet Üniversitesinde çift anadal var mı?

İçindekiler:

  1. Cumhuriyet Üniversitesinde çift anadal var mı?
  2. Çukurova Üniversitesi Çift Anadal nasıl yapılır?
  3. Çukurova Üniversitesi Çap var mı?
  4. Çomü de çift anadal var mı?
  5. Üniversitede yandal ne demek?
  6. Tıp okuyan biri çap yapabilir mi?
  7. Hukukta çift anadal var mı?
  8. Devlet üniversitelerinde çift anadal ücretli mi?
  9. Balikesir üniversitesinde çift anadal var mı?

Cumhuriyet Üniversitesinde çift anadal var mı?

Cumhuriyet Üniversitesi Çift Anadal ve Yandal Var. Genel not ortalaması (GNO) 100 üzerinden en az 70 veya 4'lük not sistemine göre en az 2.50 olan ve anadal diploma programının ilgili sınıfında başarı sıralaması itibari ile en üst yüzde 20'sinde bulunan öğrenciler ikinci anadal diploma programına başvurabilirler.

Çukurova Üniversitesi Çift Anadal nasıl yapılır?

(3) (Değişik - Senato-14-07/08) Çift ana dal programına başvurabilmesi için, öğrencinin başvurduğu döneme kadar ana dal lisans programında aldığı tüm dersleri başarıyla tamamlamış olması, başvurusu sırasındaki GNO'sunun en az 3.00 olması ve ana dal lisans programının ilgili sınıfında başarı sıralaması ...

Çukurova Üniversitesi Çap var mı?

Üniversitemizde çift anadal ve yandal programı uygulanmaktadır. Çift ana dal programının amacı, ana dal lisans programlarını üstün başarıyla yürüten öğrencilerin, aynı zamanda ikinci bir dalda lisans diploması almak üzere öğrenim görmelerini sağlamaktır.

Çomü de çift anadal var mı?

ÇOMÜ - Fen Edebiyat Fakültesi. Fakültemizde 2008-2009 öğretim yılından itibaren bölümler arası ÇİFTANADAL-YANDAL program uygulaması başlamıştır.

Üniversitede yandal ne demek?

Yandal, kayıtlı bulundukları anadal lisans programlarını başarıyla yürüten öğrencilerin ilgi duydukları başka bir dalda sınırlı sayıda ders almalarını sağlayan bir programdır. Mezuniyette ana bölüm diploması yanında yandal sertifikası almak için yandal programı koşullarının tamamlanması gereklidir.

Tıp okuyan biri çap yapabilir mi?

Sakarya Üniversitesi Tıp Fakültesinde okurken aynı zamanda aşağıda belirtilen programlarda ÇAP ve YANDAL yapabilirsiniz. Tıp Fakülteleri arasında en fazla Çift Anadal Programı (ÇAP) imkanı fakültemizde başlıyor.

Hukukta çift anadal var mı?

Başka bir programda öğretim gören öğrenciler genellikle Hukuk, Eczacılık, Tıp ve Diş Hekimliği gibi alanlar için Çift Anadal ve Yandal programlarına başvuruda bulunamıyorlar.

Devlet üniversitelerinde çift anadal ücretli mi?

Çift anadal eğitimi ücretli olup, 2015-2016 Eğitim-Öğretim Yılı için KDV dahil 10.000 TL'dir.

Balikesir üniversitesinde çift anadal var mı?

Çift anadal programı ilgili Fakülte/Yüksekokul Kurulunun önerisi ve Balıkesir Üniversitesi Senatosu'nun onayı ile belirlenir ve ilgili bölümlerin işbirliği ile yürütülür. (3) Çift anadal programı eşdeğer ve ortak dersler dışında en az 40 krediden oluşur.