Beşiktaş Burgazada kaç dakika?

İçindekiler:

  1. Beşiktaş Burgazada kaç dakika?
  2. Bostancı Burgazada kaç dk?
  3. Bostancı Adalar kaç dakika?
  4. Bostancı Adalar vapur kaç dakika?
  5. Bostancı'dan Adalara nasıl gidilir?
  6. Bostancı Adalar kaç para?
  7. Bostancı Heybeliada motor kaç dakika?
  8. Eminönü Adalar ne kadar?
  9. Eminönü Adalar vapur var mı?
  10. Eminönü Büyükada Vapur kaç dakika?
  11. Kartaldan Heybeli adaya nasil gidilir?
  12. Kartal Adalar vapur kaç dakika?
  13. Kartal adalar arası kaç dk?

Beşiktaş Burgazada kaç dakika?

Ek bilgi: BEŞIKTAŞ - KINALIADA - BURGAZADA hattında 3 durak bulunuyor ve bu güzergah için toplam seyahat süresi yaklaşık 60 dakika.

Bostancı Burgazada kaç dk?

Eski sefer tarifesine göre Bostancı-Burgazada arası 30 dakika sürüyor. Şimdi ise bu sefer yüzünden 45 dakika sürecek. Bostancı'dan kalkan motor önce Kınalıada'ya, sonra Burgazada'ya sonra tekrar Kınalıada'ya ve en son tekrar Bostancı'ya dönüyor.

Bostancı Adalar kaç dakika?

Bostancı'dan Büyükada'ya ulaşımın ikinci yöntemi Bostancı Vapur İskelesi'nden kalkan BostancıAdalar Şehir Hatları Vapuru'na binmektir. Ancak sefer saatlerinin seyrek olması sebebiyle daha az tercih edilmektedir. Ortalama 2 saatte bir kalkan bu vapur 35 dakikada Büyükada'ya ulaşmaktadır.

Bostancı Adalar vapur kaç dakika?

Büyükada'ya en hızlı ulaşımı Bostancı'daki Mavi Marmara firmasıyla direk 35 dakikada sağlayabilirsiniz. Eğer Şehir Hatları'nı tercih ederseniz yolculuğunuz yaklaşık 40 dakika sürecektir.

Bostancı'dan Adalara nasıl gidilir?

Bostancı'dan adalara ya şehir hatları vapuru ile ya da özel firma olan Mavi Marmara yolcu taşıma şirketiyle ulaşabilirsiniz. Mavi Marmara firması tarafından adalara gece 12'ye kadar yolcu seferi yapılmaktadır.

Bostancı Adalar kaç para?

Bostancı-Adalar hattı tam ücreti 7 liradan 12 liraya, indirimli öğretmen 5 liradan 9 liraya, indirimli öğrenci ücreti ise 4 liradan 7 liraya artış gösterdi.

Bostancı Heybeliada motor kaç dakika?

BOSTANCI - ADALAR (Yön: Bostancı (Mavi Marmara)‎→Heybeliada (Mavi Marmara)), hafta içi çalışıyor. Ek bilgi: BOSTANCI - ADALAR hattında 3 durak bulunuyor ve bu güzergah için toplam seyahat süresi yaklaşık 40 dakika.

Eminönü Adalar ne kadar?

Yolcularımızın Bilgisine! Sokağa çıkma kısıtlamasında Ada Seferlerimiz yapılmayacaktır. Tek yön, kişi başı ücreti 10 TL 'dir. Gidiş - Dönüş, kişi başı ücret 20 TL 'dir.

Eminönü Adalar vapur var mı?

EMINÖNÜ - KADIKÖY - ADALAR vapur hattının ilk durağı Bostancı (Şehir Hatları) olup son durağı Eminönü (Boğaz & Adalar İskelesi) durağıdır. EMINÖNÜ - KADIKÖY - ADALAR (Yön: Bostancı (Şehir Hatları)‎→Eminönü (Boğaz & Adalar İskelesi)), her gün çalışıyor.

Eminönü Büyükada Vapur kaç dakika?

Vapur ve tekneler ile Büyükada'ya gidiş; Eminönü'nden yaklaşık 1 saat 15 dakika, Kabataş'tan 1 saat 30 dakika, Beşiktaş'tan 1 saat 45 dakika, Bostancı ve Kartal'dan ise 25-30 dakika sürüyor.

Kartaldan Heybeli adaya nasil gidilir?

  1. Kartal'a en yakın ilçeden Adalar'a giden vapur, Kadıköy Bostancı'dan kalmaktadır.
  2. Bostancı'dan Büyükada, Heybeliada, Burgazada ve Kınalıada'ya vapurla gidebilirsiniz.

Kartal Adalar vapur kaç dakika?

Ek bilgi: KARTAL - BÜYÜKADA - HEYBELIADA hattında 3 durak bulunuyor ve bu güzergah için toplam seyahat süresi yaklaşık 35 dakika.

Kartal adalar arası kaç dk?

İstanbul kartal sahil Büyükada arası mesafe : 16 kilometre. İstanbul kartal sahil Büyükada arası süre : 48 dakika.