Ek kart limiti ne kadar?

İçindekiler:

  1. Ek kart limiti ne kadar?
  2. DenizBank ek kart ne demek?
  3. Yapı kredi ek kart nasıl alınır?
  4. DenizBank ek kart başvurusu nasıl yapılır?
  5. Ek kart nedir yaş sınırı?
  6. Paraf ek kart başvurusu nasıl yapılır?
  7. Akbank Mobil limit arttırma nasıl yapılır?

Ek kart limiti ne kadar?

Ek kart limiti, kredi kartı limiti üzerinden belirlenir. Örneğin ana kartınızın limiti üç bin lira ise ek kartınızda da bin lira limit olabilir. Bu da limitlerin iki bin ile bin lira şeklinde bölüneceğini gösterir. Kredi Kartı limitine göre ek kart limiti kullanıcının kendisi tarafından belirlenebilir.

DenizBank ek kart ne demek?

DenizBank Ek Kart, asıl karta bağlı bir kredi kartıdır. DenizBank ana kartınızın sunduğu imkanlardan ek kart sahipleri de yararlanır. DenizBank Ek Kart hesap özetleri farklı bir adresteki ek kart sahibine de gönderilebilir. DenizBank Ek Kart sahibi de yaptığı harcamalardan kendi kartına bonus kazanır.

Yapı kredi ek kart nasıl alınır?

Sevdiklerinizin de Crystal ayrıcalıklarından yararlanabilmesi için ek kart başvurusunu aşağıdaki kanallardan yapabilirsiniz:
  1. Yapı Kredi şubelerinden,
  2. Yapı Kredi İnternet Şubesi'nden,
  3. 4 / 08 Yapı Kredi VIP Line'dan.
  4. EKKART yazıp boşluk bırakarak T.C. kimlik numaranızı 4454'e SMS göndererek.

DenizBank ek kart başvurusu nasıl yapılır?

Bonus Card'ımdan sevdiklerim de faydalanıyor! 08 00 İletişim Merkezi ve tüm DenizBank Şubelerinden "Ek Kart Başvuru Formu"nu doldurarak Bonus Card imkanlarından sevdiklerinizin de yararlanmasını sağlayabilirsiniz.

Ek kart nedir yaş sınırı?

Ek kredi kartı, asıl kart hamilinin talebi doğrultusunda, limiti asıl kart hamiline tanınan limiti geçmemek ve bu limitten karşılanmak üzere, belirli bir tutar veya oranda, 15 yaşını dolduran kimselere nakit çekimi ve harcamalarında kullanılmak üzere tahsis edilen kredi kartıdır.

Paraf ek kart başvurusu nasıl yapılır?

Ek kartlar için ayrıca hesap özeti gönderilmemektedir....
  1. Düzenli bir gelire sahip olan, 18 yaşından büyük herkes Paraf başvurusunda bulunabilir.
  2. Başvurunuzu Halkbank İnternet Şube, Mobil Şube, Paraf Mobil ve 08 Halkbank Dialog kanallarından veya size en yakın Halkbank Şubesinden gerçekleştirebilirsiniz.
Daha fazla öğe...

Akbank Mobil limit arttırma nasıl yapılır?

Dilediğiniz zaman Axess Mobil'i, Akbank İnternet'i , Akbank Mobil'i veya Akbank Şubeleri'ni ziyaret ederek, 444 25 25 Müşteri İletişim Merkezi'ni arayarak, Akbank ATM'lerini kullanarak veya LIMIT, KART SON 4 HANE, AYLIK NET GELİR, İSTENİLEN LİMİT bilgisini aralarında birer boşluk bırakarak 4566'ya SMS göndererek limit ...