Konya tren bileti ne kadar?

İçindekiler:

  1. Konya tren bileti ne kadar?
  2. Konya Karaman Tren seferleri var mı?
  3. Karaman Konya tren seferleri ne zaman başlıyor?
  4. Konya-Karaman hızlı tren açıldı mı?
  5. Konya-Karaman hızlı tren hattı ne zaman açılıyor?

Konya tren bileti ne kadar?

İstanbul'dan Konya'ya gitmek için hızlı treni kullanan bir yolcu bilet parası olarak 85 lira ödeyecek. Hızlı tren yolculuğu ise yaklaşık 4 saat 20 dk sürüyor.

Konya Karaman Tren seferleri var mı?

Konya - Karaman Bölgesel Treni Bu trenler Konya > Karaman > Konya arasında her gün işlerler. Konya > Kaşınhan > Çumra > Arıkören > Karaman güzergahlarında hizmet vermektedir. ... Konya Karaman tren yolculuğu yaklaşık 1 saat 30 dakika sürmektedir.

Karaman Konya tren seferleri ne zaman başlıyor?

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı, 237 kilometrelik Konya-Karaman-Ulukışla (Niğde) Hızlı Tren Projesi kapsamında yapımı tamamlanan Konya-Karaman hattının 102 kilometrelik kısmını da Cumartesi günü hizmete açacak.

Konya-Karaman hızlı tren açıldı mı?

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Konya-Karaman Yüksek Hızlı Tren Hattı'nın haziran ayında açılacağını duyurdu. Karaismailoğlu, "Konya-Karaman-Ulukışla Hızlı Tren Hattı projemizin, 102 kilometrelik Konya-Karaman kesimindeki altyapı, üstyapı, elektrifikasyon ve istasyon düzenlemeleri tamamlanmıştır.

Konya-Karaman hızlı tren hattı ne zaman açılıyor?

Hat kapasitesi de 3 kat artacaktır. Tamamı 237 kilometrelik Konya-Karaman-Ulukışla hızlı tren hattı projemizin Karaman-Ulukışla kesiminde ise çalışmalar hızla devam ederken, fiziki gerçekleşme oranı yüzde 76'lara ulaşmıştır. İnşallah haziran ayında hızlı tren işletmeciliğine başlıyoruz.