Pegasus açık bileti başkası kullanabilir mi?

İçindekiler:

  1. Pegasus açık bileti başkası kullanabilir mi?
  2. Pegasus Uçak Bileti iptal edilebiliyor mu?
  3. Satın alınan uçak bileti başkasına devredilebilir mi?
  4. Başkasının adına uçak bileti alınır mı?

Pegasus açık bileti başkası kullanabilir mi?

Pegasus Açık Bilet Kuralları Bilet açığa dönüştürüldükten sonra 1 yıl içerisinde kullanılmalıdır. Kredi kartı ile alınmış biletler de açık tarihli bilete dönüştürülebilir. Bilet tarihlendirirken arada ücret farkı varsa üzerine eklenir. Açık biletler başkasına devredilemez ya da bilet üzerindeki isim değiştirilemez.

Pegasus Uçak Bileti iptal edilebiliyor mu?

Biletini flypgs.com veya mobil kanallardan satın almış misafirlerimiz flypgs.com ana sayfasında yer alan "Bilet İşlemleri" bölümü üzerinden Rezervasyon (PNR) Numarası ve soyadlarını girerek uçuşlarına ulaşabilir ve belirli uçuşlarının veya uçuşlarının tamamının iptalini gerçekleştirebilir.

Satın alınan uçak bileti başkasına devredilebilir mi?

Biletlerin kullanım, tarih ve/veya parkur değiştirme ya da iade alma gibi bilet üzerindeki tüm haklar, sadece biletin üzerinde adı ve soyadı yazan kişiye aittir ve bu hak hiçbir şekilde devredilemez. Biletin düzenlendiği ismin dışındaki bir başka isme devretmek üzere, isim değişikliği yapılamaz.

Başkasının adına uçak bileti alınır mı?

Bildiğiniz üzere uçak biletleri seyahat edecek yolcunun ismine göre düzenlenir, bu sebepten dolayı kendi adınıza almış olduğunuz uçak bileti ile başkası seyahat edemez.