Mert ile evrim sevgili mi?

İçindekiler:

  1. Mert ile evrim sevgili mi?
  2. Mert Öcal Yağmur Ünal neden ayrıldı?
  3. Mert evrim hakkında ne itiraf etti?
  4. Yağmur Ünal Mert Öcal sevgili mi?
  5. Survivor Evrim kiminle aşk yaşıyor?
  6. Survivor Evrim hangi kanalda yorumculuk yapıyor?
  7. Nisa ne burcu?

Mert ile evrim sevgili mi?

Ardından Mert'le konuştum. Mert birkaç açıklama yapmış 'maalesef sevgili değiliz' diye. Bu açıklaması iyi ki sevgili değiliz demek değil. Ben onu çok seviyorum o da beni çok seviyor ama arkadaşız” dedi.

Mert Öcal Yağmur Ünal neden ayrıldı?

'Türkan Şoray kanunları' sanatçının kızı Yağmur Ünal'ın umrunda değil! Oyuncu Mert Öcal'la evlilik planları yapan Ünal, iddiaya göre aşkına ihanet etti. Öcal da ilişkiyi hemen bitirdi. Bu yaz nikah masasına oturacakları konuşulan Yağmur Ünal'la Mert Öcal'ın aşkı 1 yılı doldurur doldurmaz, sekteye uğradı.

Mert evrim hakkında ne itiraf etti?

Evrim Keklik'in sabah programındaki açıklamalarının öncesinde Mert Öcal verdiği röportajda, “Survivor'da maalesef aşık olmadım. Aşık olma ihtimalim olsa bile orada öncelikler var. Açlık ve barınma var. Bunları karşılayamadığımız için ona sıra gelmedi. Evrim benim canımdır.

Yağmur Ünal Mert Öcal sevgili mi?

Yağmur Ünal & Mert Öcal ayrılığın ayrılığın perde arkasından bakın ne çıktı 'Türkan Şoray kanunları' sanatçının kızı Yağmur Ünal'ın umrunda değil! Oyuncu Mert Öcal'la evlilik planları yapan Ünal, iddiaya göre aşkına ihanet etti. Öcal da ilişkiyi hemen bitirdi.

Survivor Evrim kiminle aşk yaşıyor?

Survivor 2020'de de, sonrasında da aşk yaşadıkları iddia edilen Evrim Keklik ve Mert Öcal aşkı yine Survivor sınırları içerisinde, bambaşka kişilerde buldu.

Survivor Evrim hangi kanalda yorumculuk yapıyor?

Survivor yarışması ile ünlenen Evrim Keklik Uçankuş TV'DE Hayatın İçinden programı ile dikkat çekmekte.

Nisa ne burcu?

1 Nisan ve 20 Nisan tarihleri arasında doğanların burcu Koç burcudur.