Istanbul Yeni havalimanından Fatihe nasıl gidilir?

İçindekiler:

  1. Istanbul Yeni havalimanından Fatihe nasıl gidilir?
  2. Istanbul havalimanından Aksaray'a nasıl gidilir?
  3. Marmaray ile Fatihe nasıl gidilir?
  4. Istanbul Havalimanı'ndan Laleliye nasıl gidilir?
  5. Istanbul Havalimanından Beyazıta nasıl gidilir?
  6. Aksaray Havaş nereden kalkıyor?
  7. Aksaray hangi havaalanına yakın?
  8. Fatihe gitmek için metrobüste hangi durakta inilir?
  9. Istanbul Havalimanı'ndan nerelere servis var?
  10. Istanbul Havalimanı'ndan nereye servis var?
  11. Sabiha Gökçen Havaş nereden kalkıyor?
  12. Aksaray uçakla nasıl gidilir?
  13. Istanbul yeni havalimanı Aksaray kaç km?

Istanbul Yeni havalimanından Fatihe nasıl gidilir?

İstanbul Havalimanı Fatih'e yaklaşık 45-50 km mesafede. Fatih'ten İstanbul Havalimanı'na taksi yle gitmek isterseniz 3. havalimanı taksi ücreti yaklaşık 140-150 lira civarında tutar. Ve bu yolculuk yaklaşık 50-55 dk sürer.

Istanbul havalimanından Aksaray'a nasıl gidilir?

2 - Yenikapı - Aksaray'dan İstanbul Havalimanı'na Gidiş Taksi ile: Yenikapı - Aksaray'dan İstanbul Havalimanı'na Ticari taksilerle kolay ve hızlı bir şekilde gidebilirsiniz. Yenikapı - Aksaray'dan İstanbul Havalimanı'na Taksilerle yaklaşık yolculuk süresi 65 - 75 dakika civarındadır.

Marmaray ile Fatihe nasıl gidilir?

Marmaray hattını kullanacaksanız, Fatih'e gitmek için aktarma yapmanız gerekmektedir. Üsküdar, Kadıköy, Yenikapı ya da Kazlıçeşme duraklarından geliyorsanız, Sirkeci durağında inerek Fatih ilçesine ulaşım sağlayabilirsiniz. Yenikapı durağında inerseniz, M1A, MB1 ve M2 metro hatlarını kullanarak aktarma yapabilirsiniz.

Istanbul Havalimanı'ndan Laleliye nasıl gidilir?

· Her iki Havaalanından da kalkan Havataş otobüsleriyle Taksim'e ulaşabilir, buradan da Laleli'ye giden otobüs ve minibüslerle Laleli'ye gelebilirsiniz. · Otogar'dan yine Atatürk Havalimanı metro hattını kullanıp Aksaray' gelip buradan Marmaray'a aktarma yapıp Yenikapı durağında inerek Laleli'ye ulaşabilirsiniz.

Istanbul Havalimanından Beyazıta nasıl gidilir?

HAVAİST İST-12 hattı Beyazıt Meydanı'ndan başlayıp İstanbul Havalimanı'nda son bulmaktadır. Beyazıt Meydan'dan kalkan HAVAİST aracı sırasıyla Aksaray Metro İstasyonu, Ulubatlı Metro İstasyonu, Ayvansaray Metrobüs Durağı, Nurtepe Viyadük Durağından yolcularını alarak İstanbul Havalimanı'na ulaşmaktadır.

Aksaray Havaş nereden kalkıyor?

Aksaray HAVAİST durağı Aksaray Metro Durağı çıkışındaki (Aksaray Meydanındaki) "Aksaray" İETT durağında bulunmaktadır.

Aksaray hangi havaalanına yakın?

Şehre ulaşmak için Nevşehir Kapadokya Havalimanı kullanılmaktadır. Nevşehir ve Aksaray otogarı üzerinden otobüsle ulaşım sağlayarak sonrasında toplu taşıma araçları ile havalimanına erişim sağlayabilirsiniz.

Fatihe gitmek için metrobüste hangi durakta inilir?

Metrobüs ile doğrudan Fatih ilçesine ulaşım olanağı bulunmamaktadır. Metrobüs ile gelecekseniz; Cevizlibağ durağında indikten sonra Kabataş tramvay hattını kullanarak aktarma yapmanız gerekmektedir. Metrobüs ile ulaşım ücreti ortalama 2.5 TL'dir ve ulaşım için İstanbul Kart'ınızın olması gerekmektedir.

Istanbul Havalimanı'ndan nerelere servis var?

İstanbul Havalimanı'ndan Havaist Otobüsleri ile Taksim, Beşiktaş, Zincirlikuyu Metrobüs, 4. Levent Metro, Yenikapı İDO, Bakırköy İDO, Yenibosna Kuleli, Başakşehir Metrokent, Esenler Otogarı, Alibeyköy Cep Otogarı, Hasdal, Göktürk Emniyet Amirliği, İstanbul Atatürk Havalimanı'na,TÜYAP, Beylikdüzü-Cumhuriyet, Beylikdüzü ...

Istanbul Havalimanı'ndan nereye servis var?

İETT
  • İETT H-1 Mahmutbey Metro,
  • İETT H-2 Mecidiyeköy,
  • İETT H-3 Halkalı,
  • İETT H-6 Yunus Emre Mah. Arnavutköy,
  • ​İETT H-8 Hacıosman/Sarıyer.
  • İETT H-9 Cevizlibağ - Otogar.

Sabiha Gökçen Havaş nereden kalkıyor?

Otobüsler beyaz renkli olup, Sabiha Gökçen Havalimanı hareket noktası terminal binası gelen katı çıkışı karşısındadır. Otobüsler, Taksimden Taksim Divan oteli karşısında, Abdulhakhamit caddesinde Point Otel önünden, Kadıköy'den de rıhtım İETT durakları önünden hareket etmektedirler.

Aksaray uçakla nasıl gidilir?

Havayoluyla gitmek isteyenler, en yakın havalimanının olduğu Nevşehir Kapadokya ya da biraz daha uzak olan Kayseri Havalimanı'nı kullanabilirler. Her iki havalimanından da Aksaray'a servis hizmeti, taksi ve otobüs seferleri bulunmaktadır.

Istanbul yeni havalimanı Aksaray kaç km?

Aksaray İstanbul Havalimanı arası kaç km? - Aksaray ile İstanbul Havaalanı arası mesafe olarak yaklaşık 46 km dir.