SideFER GB ne demek?

İçindekiler:

  1. SideFER GB ne demek?
  2. SideFER gb ne kadar?
  3. SideFER nasil kullanilir?
  4. Sukrozomiyal nedir?
  5. SideFER granül nasıl kullanılır?
  6. SideFER Sukrozomiyal demir ve vitamin nasıl kullanılır?
  7. Sidefer damla paraben var mı?
  8. Osende Vitamin C Nasıl Kullanılır?
  9. SideFER demir ilacı toz nasıl kullanılır?
  10. SideFER toz paket nasıl kullanılır?
  11. Sukrozomiyal demir ne demek?

SideFER GB ne demek?

SideFER GB 30 Kapsül SKT: 06/2020 Yetişkinler için günde 1 kere 1 kapsül kullanılması önerili. Gıda Takviyesidir. Takviye edici gıdalar normal beslenmenin yerine geçemez.

SideFER gb ne kadar?

SideFER GB 30 Kapsül son 6 aylık fiyat değişim grafiği Dönem İçi En Yüksek Fiyat: 94,75 TLDönem İçi En Düşük Fiyat: 50,00 TLŞu Andaki Fiyat: 50,00 TLŞu andaki fiyat son 6 ayın en ucuz fiyatı!

SideFER nasil kullanilir?

Her kullanımdan önce şişenin çalkalanması önerilmektedir. Kullanım Önerisi: 4-10 yaş grubu çocuklar için sabah vaya akşam yemekle birlikte 10 damla (1 ml) doğrudan ağız içine uygulayabileceğiniz gibi yarım bardak suya uygulayarak da içilebilir. Takviye edici gıdalar normal beslenmenin yerine geçemez.

Sukrozomiyal nedir?

Demir minerali sukrozomiyal teknolojisiyle üretilmiştir. Sukrozomiyal teknoloji sayesinde dış katmanda bulunan sukroz ester yapı, sindirim sırasında fosfolipid yapıyı korur. Bu durum biyoyararlanımı arttırır ve mideyi korur.

SideFER granül nasıl kullanılır?

Kullanım Önerisi: Yetişkinler için günde 1 stik içeriğinin doğrudan ağız içine dökülerek kullanılması önerilir. Gıda Takviyesidir. Ambalaj: 20 adet toz paket (stik) Takviye edici gıdalar normal beslenmenin yerine geçemez. Çocukların ulaşamayacağı yerde saklayınız.

SideFER Sukrozomiyal demir ve vitamin nasıl kullanılır?

Ürün Bilgileri
  1. Sukrozomiyal demir ve vitamin içeren takviye edici gıda. İçerik: 1 stik için.
  2. 48,00 mg Vitamin C, 14,46 mg Demir, 1,00 mg Vitamin B6, 150,00 mcg Folik Asit, 2,50 mcg Vitamin B12. Kullanım Önerisi: Yetişkinler için günde 1 stik içeriğinin doğrudan ağız içine dökülerek kullanılması önerilir.

Sidefer damla paraben var mı?

İçeriğinde kimyasal katkılar var evet ama paraben olmaması sebebiyle…”

Osende Vitamin C Nasıl Kullanılır?

Osende Ester Vitamin C 60 Kapsül 500 mg
  1. Kullanım Amacı C vitaminin takviye edici gıda olarak kullanılmaktadır.
  2. Ürün Faydası
  3. Kullanım Şekli. Yetişkinler için günde 2 kapsül alınması gerekir.
  4. Uyarılar. Serin ve kuru yerde muhafaza ediniz.
  5. İçindekiler.

SideFER demir ilacı toz nasıl kullanılır?

Kullanım Önerisi: Yetişkinler için günde 1 stik içeriğinin doğrudan ağız içine dökülerek kullanılması önerilir. Gıda Takviyesidir. Ambalaj: 20 adet toz paket (stik) Takviye edici gıdalar normal beslenmenin yerine geçemez.

SideFER toz paket nasıl kullanılır?

Sukrozomiyal demir ve vitamin içeren takviye edici gıda. Kullanım Önerisi: Yetişkinler için günde 1 stik içeriğinin doğrudan ağız içine dökülerek kullanılması önerilir.

Sukrozomiyal demir ne demek?

Demir minerali sukrozomiyal teknolojisiyle üretilmiştir. Sukrozomiyal teknoloji sayesinde dış katmanda bulunan sukroz ester yapı, sindirim sırasında fosfolipid yapıyı korur. Bu durum biyoyararlanımı arttırır ve mideyi korur.