Mavi Marmara Bostancı Büyükada kac dakika?

İçindekiler:

  1. Mavi Marmara Bostancı Büyükada kac dakika?
  2. Büyükada Bostancı Vapur kaç dakika?
  3. Bostancı Heybeliada motor kaç dakika?
  4. Heybeli Adaya kaç saatte gidilir?
  5. Adalara gitmek kaç TL?
  6. Adalar vapur bileti ne kadar?

Mavi Marmara Bostancı Büyükada kac dakika?

Büyükada'ya en hızlı ulaşımı Bostancı'daki Mavi Marmara firmasıyla direk 35 dakikada sağlayabilirsiniz. Eğer Şehir Hatları'nı tercih ederseniz yolculuğunuz yaklaşık 40 dakika sürecektir. Kabataş'tan hızlı bir şekilde Adalar'a gitmek istiyorsanız Mavi Marmara ve Dentur motorlarını tercih edebilirsiniz.

Büyükada Bostancı Vapur kaç dakika?

Vapur ve tekneler ile Büyükada'ya gidiş; Eminönü'nden yaklaşık 1 saat 15 dakika, Kabataş'tan 1 saat 30 dakika, Beşiktaş'tan 1 saat 45 dakika, Bostancı ve Kartal'dan ise 25-30 dakika sürüyor.

Bostancı Heybeliada motor kaç dakika?

BOSTANCI - ADALAR (Bostancı (Mavi Marmara)‎→Heybeliada (Mavi Marmara)), hafta içi çalışıyor. Ek bilgi: BOSTANCI - ADALAR hattında 3 durak bulunuyor ve bu güzergah için toplam seyahat süresi yaklaşık 40 dakika.

Heybeli Adaya kaç saatte gidilir?

Şehir hatları vapurları ve tekneler ile Heybeliada'ya gidiş; Eminönü'nden yaklaşık 1 saat, Kabataş'tan 1 saat 15 dakika, Beşiktaş'tan 1 saat 30 dakika, Bostancı ve Kartal'dan ise 25-30 dakika sürüyor.

Adalara gitmek kaç TL?

Geçerli olan seyahat ücreti ise kişi başı tek yön ve gidiş – dönüş ise olarak ücretlendiriliyor. 2021 yılı ücret tarifesi ise tek yön 25 TL, gidiş-dönüş ise 35 TL olarak belirlendi.

Adalar vapur bileti ne kadar?

Vapur Hatları
Merkez HatlarTam (TL)Öğrenci (TL)
Adalar Hattı
Tam (TL) ADAKARTSIZ/ADAKARTLIÖğrenci (TL)
BOSTANCI - ADALAR11,50/ 6,905,75
KABATAŞ- ADALAR
24 satır daha