Gaziantep hayvanat bahçesine nasıl gidilir?

İçindekiler:

  1. Gaziantep hayvanat bahçesine nasıl gidilir?
  2. Gaziantep Hayvanat Bahçesi kaç km?
  3. Darıca Hayvanat Bahçesine Marmaray ile nasıl gidilir?
  4. Darıca Hayvanat Bahçesi istanbuldan nasıl gidilir?
  5. Polonezköy hayvanat bahçesine nasıl gidilir?
  6. Beykozdan Polonezköy'e nasıl gidilir?

Gaziantep hayvanat bahçesine nasıl gidilir?

Otobüsle gidecekler, Balıklıdan kalkıp hayvanat bahçesi istikametine giden B 10 hat numaralı otobüsler mevcut. Bu otobüsünde geçiş güzergâhları; Balıklı, Yeşil su, Kırkayak, Antep Lisesi, Ordu Caddesi, Bin evler ve Üniversite şeklindedir.

Gaziantep Hayvanat Bahçesi kaç km?

Gaziantep Hayvanat Bahcesi Gaziantep arası mesafe, Gaziantep Hayvanat Bahcesi Gaziantep yol haritası, Gaziantep Hayvanat Bahcesi Gaziantep kaç saat kaç km. gaziantep hayvanat bahcesi gaziantep arası mesafe : 10 kilometre. gaziantep hayvanat bahcesi gaziantep arası süre : 21 dakika.

Darıca Hayvanat Bahçesine Marmaray ile nasıl gidilir?

Darıca Hayvanat Bahçesi (Faruk Yalçın Hayvanat Bahçesi) ulaşımı için resmi web sitesinde yazan bilgilere göre “Marmaray Gebze – Halkalı tren hattı üzerinde, gün boyunca 15 dakikada bir kalkan tren seferleri ile Osmangazi istasyonuna gelebilir ve istasyonda bulunan ücretsiz ziyaretçi servislerimizi kullanabilirsiniz” ...

Darıca Hayvanat Bahçesi istanbuldan nasıl gidilir?

Toplu taşıma ile gelmek için Üsküdar'dan kalkan Harem-Gebze minibüsünü kullanabilir, Çayıroğlu'nda indikten sonra Darıca'ya giden 501 nolu minibüslere binerek Darıca Faruk Yalçın Hayvanat Bahçesi'ne ulaşılabilir.

Polonezköy hayvanat bahçesine nasıl gidilir?

Doğal Yaşam Parkının Anadolu Yakasında olmasından dolayı ilk olarak Anadolu yakasına gelmelisiniz. Üsküda'dan Gelecekler; Üsküdar – Beykoz Otobüs hatlarından 15KÇ, 135G, 136 hat numaralı otobüsleri kullanarak Polonezköy tabiat parkına ulaşabilirsiniz.

Beykozdan Polonezköy'e nasıl gidilir?

Polonezköy'e toplu taşıma ile ulaşmak için Polonezköy merkeze 4 km mesafeki Cumhuriyet Köyüne gelen 137 no'lu Kavacık -Beykoz-Riva-Cumhuriyet Köyü belediye otobüslerini kullanabilirsiniz. Ümraniye´den ise 138 numaralı otobüslerle Polonezköy Tabiat parkı yakınındaki Cumhuriyet köyüne ulaşılabilir.