Kefir diyeti ile kaç kilo verilir?

İçindekiler:

  1. Kefir diyeti ile kaç kilo verilir?
  2. Diyette kefir ne işe yarar?
  3. Kefir diyete uygun mu?
  4. Kefir nasıl içilir aç mı tok mu?

Kefir diyeti ile kaç kilo verilir?

Bu kefir diyetine sadık kaldığınız takdirde bir hafta en az 2 ile 4 kilo verebilirsiniz. Kilosu fazla olanların daha fazla kilo vereceğini göz önünde bulundurun. Kefir diyeti süresince günde en az 10 bardak su içecek ve her gün yarım litre kefir tüketeceksiniz.

Diyette kefir ne işe yarar?

Kefir; içerdiği protein, yağ ve karbonhidrat sayesinde sizi daha çok tok tutar. Sağlıklı diyette amaç; gün boyunca sizi zorlamayacak, aç bırakmayacak, verimli bir şekilde kilo kaybı olmalıdır. Kefir, sizi daha çok tok tutarak gün boyunca fazla yemek yemeyi önleyecektir.

Kefir diyete uygun mu?

Diyet sürecinde kalsiyum tüketimi yağ yakımını hızlandırıp kilo vermeyi kolaylaştırır. Kefir, kalsiyum minerali bakımından zengindir. Bu süreçte en güzel kalsiyum kaynaklarından biri olan kefir iyi bir tercihtir. Kefir; içerdiği protein, yağ ve karbonhidrat sayesinde sizi daha çok tok tutar.

Kefir nasıl içilir aç mı tok mu?

Kefirin en iyi özelliklerinden biri de günün her saati, ya da tok karnına rahatlıkla tüketilebilecek bir içecek olması. Yüksek besin değeri sayesinde kefir, gün içerisinde ara öğün olarak da tercih edilebilir. Kefir buzdolabında +4 C'de muhafaza edilmeli ve açıldıktan sonra 3 gün içerisinde tüketilmeli.