Gülhane Parkı hangi Otobüs gider?

İçindekiler:

  1. Gülhane Parkı hangi Otobüs gider?
  2. Gülhane Parkı nereye yakın?
  3. Gülhane Park hangi durakta?
  4. Gülhane Parkı istanbul'un hangi semtinde?
  5. Gülhane Parkı hayvanat bahçesi nereye taşındı?
  6. Eminönü Ayasofya nasıl gidilir?
  7. Esenler Otogardan Gülhane Parkına nasıl gidilir?

Gülhane Parkı hangi Otobüs gider?

Bu Otobüs hatları Gülhane Parkı yakınından geçiyor: 33B, 46Ç, 66, 93, 99A, BN1, EM1.

Gülhane Parkı nereye yakın?

Park, İstanbul ili Fatih ilçesi, Cankurtaran Mahallesinde yer almaktadır. Yazının başında da belirttiğimiz gibi park, Sarayburnu, Alay Köşkü ve Topkapı Sarayı'nın arasında 163 dönümlük oldukça büyük bir alanı içerisine alır.

Gülhane Park hangi durakta?

Gülhane Parkı İstanbul'un Fatih ilçesinde bulunmaktadır. Anadolu yakasından gelecekler için; Kadıköy'den Eminönü yönüne giden vapurlarla karşıya geçtikten sonra iskelenin karşısında bulunan Bağcılar yönüne giden Kabataş-Bağcılar tramvay hattıyla Gülhane durağında inerek Gülhane Parkı'na ulaşabilrsiniz.

Gülhane Parkı istanbul'un hangi semtinde?

İstanbul'un Fatih ilçesinin Eminönü Semtinde bulunan tarihi ve doğal ve doğal güzelliği dillere destan olan bir parktır. Bu park Alay Köşkü, Topkapı Sarayı ve Sarayburnu arasında yer alır.

Gülhane Parkı hayvanat bahçesi nereye taşındı?

İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve Atatürk Orman Çiftliği arasında yapılan protokol uyarınca İstanbul'da yeni bir hayvanat bahçesi yapıldığı zaman 'geri alınmak' üzere 14 Ağustos 2001 tarihinde 963'ü çeşitli balık türlerinden, 209'u 24 farklı türde hayvan olmak üzere toplam 1162 hayvandan oluşan Gülhane Hayvanat Bahçesi ...

Eminönü Ayasofya nasıl gidilir?

Ayasofya, konum itibariyle Beyazıt Meydanına, Sirkeci ve Eminönü İskelelerine yakın olduğundan ulaşım bakımından oldukça kolay bir yerde bulunmaktadır. Kadıköy, Üsküdar, Harem iskelelerinden direkt olarak Eminönü ya da Sirkeci İskelelerine gelerek buradan Ayasofya'ya takribi 10 dakika yürüyerek gelinebilir.

Esenler Otogardan Gülhane Parkına nasıl gidilir?

Bayrampaşa, Esenler tarafından geliyorsanız Yenikapı-Havalimanı metrosuna binerek Zeytinburnu durağında inerek Kabataş-Bağcılar tramvayına aktarma yapınız. Tramvay ile Gülhane durağında inerek Gülhane Parkı'na ulaşabilirsiniz.