Farmasi siyah nokta çubuğu nasil kullanılır?

İçindekiler:

  1. Farmasi siyah nokta çubuğu nasil kullanılır?
  2. Siyah nokta Fircasi nasil kullanilir?
  3. Farmasi çift uçlu siyah nokta giderici nasıl kullanılır?
  4. Siyah nokta temizleme fırçası ne işe yarar?
  5. Comedones vakumlu siyah nokta temizleyicisi nasıl kullanılır?
  6. Yüz Temizleme Cihazı fırçaları nasıl kullanılır?

Farmasi siyah nokta çubuğu nasil kullanılır?

Ilık bir bez ile cildinizdeki kapalı gözenekleri açın ve cildinizi uygulamaya hazırlayın. Müdahale etmek istediğiniz bölgeye kullanmak istediğiniz ucu koyun. Aparatın ucu ile cildinize hafif bir baskı uygulayın ve uygulama yaptığınız bölgeyi temizleyin. Kullanmadan önce ve kullandıktan sonra aparatı temizleyin.

Siyah nokta Fircasi nasil kullanilir?

Missha Siyah Nokta Temizleyici Fırça Nasıl Kullanılır? Fırçanın bu kısmı benim en çok kullandığım kısım olabilir. Yüz temizleme köpüğümden bir damla üstüne sıkıp azıcık su ile ıslatıp gözeneklerimin açık olduğu bölgelerde (burun, çene, yanak, alın) çok bastırmadan gezdiriyorum.

Farmasi çift uçlu siyah nokta giderici nasıl kullanılır?

Ilık bir bez ile cildinizdeki kapalı gözenekleri açın ve cildinizi uygulamaya hazırlayın. 2. Müdahale etmek istediğiniz bölgeye kullanmak istediğiniz ucu koyun. 3. Aparatın ucu ile cildinize hafif bir baskı uygulayın ve uygulama yaptığınız bölgeyi temizleyin.

Siyah nokta temizleme fırçası ne işe yarar?

Siyah nokta fırçalarının genellikle iki yüzü olur. Bir tarafı cilde masaj yapıyor, diğer tarafındaki silikon kıllı yüzey de gözeneklerin temizlenmesini ve siyah noktaların dışarı çıkarılmasını amaçlıyor. Siyah nokta fırçaları peeling veya yüz temizleme jelleri ile birlikte kullanılabilir.

Comedones vakumlu siyah nokta temizleyicisi nasıl kullanılır?

Ürünü kullanırken dikkat edilmesi gerekenler hususlar: En iyi sonucu almak için,ürünü duş, banyo yada yüzünüzü yıkayıp kuruladıktan sonra kullanınız. Vakumlama başlığını her noktaya maksimum 10 saniye uygulayınız. Enfeksiyonlu, iltihaplı ya da döküntülü bölgelere kullanmayınız.

Yüz Temizleme Cihazı fırçaları nasıl kullanılır?

Yüz temizleme fırçasını kuru ciltte kullanırken; fırçayı cildinize çok fazla bastırmadan dairesel hareketlerle yüzünüzde gezdirin. Bir nokta üzerinde çok durmak ve fırçayı bastırmak cildinizin tahriş olmasına neden olabilir. Yüz temizleme fırçası ile özellikle burun ve çene bölgelerine yoğunlaşabilirsiniz.