Aptamil AR Mama ne ise yarar?

İçindekiler:

  1. Aptamil AR Mama ne ise yarar?
  2. Aptamil AR kaç ölçek?
  3. Ar mama nasil hazirlanir?
  4. Aptamil kaç cc verilmeli?
  5. Reflü maması nasıl kullanılır?
  6. Mama kaç saat içinde tüketilmeli?

Aptamil AR Mama ne ise yarar?

Kusma problemi olan bebeklerin süt ile beslenme döneminde sağlıklı büyüme ve gelişmeyi sağlayan komple besleyici biberon mamasıdır. Bileşimindeki doğal keçi boynuzu lifi (locus bean gum) sayesinde mideye ulaşan sütün yoğunluğu artar ve yemek borusundan geri kaçışı olasılığı azalır.

Aptamil AR kaç ölçek?

Biberonun içine hazırlamak istediğiniz miktarda Milupa Aptamil AR Anti-Reflü 300 gr Bebek Maması koyunuz. (her 30 ml su için 1 ölçek mama) Biberonun ağzını kapatınız ve toz eriyinceye kadar çalkalayınız. Biberonun ağzını açıp emziği takınız. Biberon mamasını içme sıcaklığına kadar soğutunuz.

Ar mama nasil hazirlanir?

Mama Hazırlanışı Biberon şişesini ve emziğini 10 dakika kaynatıp sterilize ediniz. Tavsiye edilen miktarda önceden kaynatılmış ve ılıtılmış suyu temiz biberon şişesine doldurunuz. Belirtilen miktarda Bebelac Gold AR Anti Reflü 300 gr Bebek Maması ilave ediniz. Sadece kutudaki ölçeği kullanınız.

Aptamil kaç cc verilmeli?

Bebeğiniz 9-12 Aylıksa Her 30 ml su için 1 ölçek Aptamil 3 Devam Sütü kullanmalısınız. *Aptamil 3 devam sütüne doktorunuzun önerisine göre bebeğinizin 9 ayı dolduktan başlanır. 12 ayı dolana kadar kullanılır.

Reflü maması nasıl kullanılır?

Anne sütü, mama veya ek gıdalarla birlikte kullanılabilir. Emzirdikten sonra; 25 ml su + 1 ölçek Bebelac Thickener. Emzirme bitiminde kaşık ile ufak ufak verilir. Sağdıktan sonra; 100 ml anne sütü/mama + 1 ölçek Bebelac Thickener.

Mama kaç saat içinde tüketilmeli?

Mamayı bebeğinize vermeden hemen önce hazırlayın, bekletmeden verin. Mamanın tamamı bitmemiş ise kalan mamayı kullanmayın, dökün. Yenmemiş mama oda ısısında 1 saat beklediyse atılmalı yerine yenisi yapılmalıdır. Hazırlanmış ama bebeğe içirilmemiş formül mama buzdolabında 24 saat kadar saklanabilir.