Wee Baby serum fizyolojik nasıl kullanılır?

İçindekiler:

  1. Wee Baby serum fizyolojik nasıl kullanılır?
  2. Burun aspiratörü bebeğe zarar verir mi?
  3. Wee Baby burun aspiratörü nasil kullanilir?
  4. Burun aspiratörü her gün kullanılır mı?
  5. Burun aspiratörü kaç yaşına kadar kullanılır?
  6. Wee serum fizyolojik nasıl kullanılır?

Wee Baby serum fizyolojik nasıl kullanılır?

Nasıl Kullanılır?
  1. Günde 2-3kez kullanılır.
  2. Her burun deliğine 1-2 damlatma uygulanır.

Burun aspiratörü bebeğe zarar verir mi?

Şunu da kesinlikle göz ardı etmemek gerekir ki, burun aspiratörleri bebeğin burunlarındaki salgılarının kolay bir şekilde temizlenmesini sağlar. Üstelik bebeğin burun içine de herhangi bir zarar vermez.

Wee Baby burun aspiratörü nasil kullanilir?

Aspiratörün puar (pompa) kısmını sıkarak içindeki havayı boşaltınız ve şeffaf ucu dikkatli bir şekilde bebeğin burnuna yerleştiriniz. Puarı yavaşça serbest bırakınız. Burnunda biriken sıvı emilerek temizlenecektir. Bu işlemi bebeğinizin burnu tamamen temizlenene kadar tekrar ediniz.

Burun aspiratörü her gün kullanılır mı?

Bebeğinizin mukoza tabakasına zarar vermemek ve burun kanallarını tahriş etmemek önemli. Bu nedenle çok elzem olmayan durumlarda bebek burun aspiratörü günde 4 defadan fazla kullanılmamalıdır.

Burun aspiratörü kaç yaşına kadar kullanılır?

Burun aspratörleri kaç aylık bebeklerde kullanılır? Öncelikle burun aspratörleri bebekler 1 yaşına gelinceye kadar kullanılan ürünlerdir. Daha büyük çocuklar için kullanılması önerilmiyor.

Wee serum fizyolojik nasıl kullanılır?

Kullanım Yeri & Şekli: Bebek, çocuk ve yetişkinlerin çeşitli sinüs ve burun problemlerinde, burun tıkanıklığında, burun boşluğunu yıkamada, burun boşluklarının korunmasına katkı sağlama amaçlı kullanılır. Nasıl Kullanılır? Günde 2-3kez kullanılır. Her burun deliğine 1-2 damlatma uygulanır.