4 sınıfta hangi belgeler alınır?

İçindekiler:

  1. 4 sınıfta hangi belgeler alınır?
  2. Ilkokulda belge var mı?
  3. Takdir almak için ne yapmak lazım?
  4. 4 sınıfta takdir nasıl alınır?
  5. Ilkokulda ortalama kaç olursa takdir alınır?
  6. 3 sınıfta takdir belgesi alınıyor mu?

4 sınıfta hangi belgeler alınır?

Bu durumda ilkokul 1, 2, 3 ve 4. sınıf öğrencilerine sadece Onur Belgesi verilebilmektedir. Ortaokul ve İmam-Hatip Ortaokullarının tüm sınıflarına hem Onur Belgesi hem de Teşekkür, Takdirname, Üstün Başarı ve Başarı Belgesi verilebilmektedir. Belgesi ile ödüllendirilir.

Ilkokulda belge var mı?

MEB İlköğretim Kurumları Yönetmeliğinin, “Ödüllendirilecek Davranışlar ve Ödüller” başlıklı bölümünün, 107.maddesinde, ortaokul ve imam-hatip ortaokulu öğrencilerinin, hangi davranışlar sonucunda, hangi ödülleri alacakları hüküm altına alınmıştır.

Takdir almak için ne yapmak lazım?

Bir öğrencinin takdir alabilmesi için derslerin dönem puanları ortalamasının en az 85 olması gerekiyor. Dönem puanları ortalaması 85 üzeri olursa o öğrenci takdir belgesi alır.

4 sınıfta takdir nasıl alınır?

MADDE 53 - (1) İlkokul 4. sınıf ile ortaokul ve imam-hatip ortaokullarının bütün sınıflarında puan ortalaması Türkçe dersinden 55.00, diğer derslerin her birinden 45.00 puandan aşağı olmamak şartı ile tüm derslerin dönem ağırlıklı puan ortalaması 70.00-84.99 olanlar "Teşekkür" EK-6, 85.00 puan ve yukarı olanlar "Takdir ...

Ilkokulda ortalama kaç olursa takdir alınır?

a) 70,00-84,99 arasındakileri teşekkür belgesi, b) 85,00 ve daha yukarı olanları takdir belgesi, c) Ortaöğrenim süresince en az üç öğretim yılının bütün döneminde takdir belgesi alanları üstün başarı belgesi ile ödüllendirir.

3 sınıfta takdir belgesi alınıyor mu?

1,2,3. Sınıf öğrencilerine Teşekkür ve Takdir Belgesi verilmez.