Bilgisayara PDF nasıl gönderilir?

İçindekiler:

  1. Bilgisayara PDF nasıl gönderilir?
  2. USB bağlantısı nasıl yapılır?
  3. PDF e-posta nasıl gönderilir?
  4. Bilgisayara telefon interneti nasıl bağlanır?

Bilgisayara PDF nasıl gönderilir?

Cihazınıza göre Android ya da iOS fark etmeksizin medya gönderme seçeneğine tıklayın. Ardından karşınıza çıkan pencerede “Belge Paylaş” şıkkına tıklayın. Bu sayede iCloud, Google Drive, Microsoft OneDrive ya da Dropbox üzerinden belgeyi seçin. Ardından belgeyi gönder düğmesine tıklayarak belgeyi gönderin.

USB bağlantısı nasıl yapılır?

USB ile bilgisayara bağlanma
  1. Telefonunuzu ve bilgisayarınızı bir USB kablosuyla bağlayın. Bildirimlerinizde simgesi görüntülenir.
  2. Durum çubuğunu aşağı kaydırın ve telefonun bir medya cihazı olarak bağlandığını onaylayın. Bu şekilde bağlanmamışsa USB bildirimine dokunun ve bağlantıyı değiştirin.
  3. Bilgisayarınızda:

PDF e-posta nasıl gönderilir?

Dosya > Yazdır'ı seçin. PDF açılır menüsünü tıklayın, sonra aşağıdakilerden birini yapın: PDF'i iCloud Drive'a kaydetme: iCloud Drive'a Kaydet'i seçin. PDF'i e-posta yoluyla gönderme: Mail ile Gönder'i seçin, Kime alanına e-posta adresini yazın, isterseniz bir mesaj girin, sonra Gönder'i tıklayın.

Bilgisayara telefon interneti nasıl bağlanır?

Bağlanmak istediğiniz cihazda “Ayarlar”dan “Hücresel”e tıklayın. “Kişisel Erişim Noktası”na gidin ve internet paylaşımının açık olduğundan emin olun. Ardından Wi-Fi şifresini ve telefonun adını doğrulayın. Diğer cihazınızı kablosuz ağa bağlayana kadar bu ekranda kalın.