Eski teleferik kaç kişilik?

İçindekiler:

  1. Eski teleferik kaç kişilik?
  2. Teleferik en fazla kaç kişilik?
  3. Bursa Uludağ teleferik nereye kadar gidiyor?
  4. Pierre Loti teleferik kaç kişilik?
  5. Bursa Teleferik bisiklet alıyor mu?

Eski teleferik kaç kişilik?

Eskiden ayakta yolculuk yapılıyordu. İlk başladığında 35-40 arasında yolcu alırken daha sonra 30'lara düşmüştü. Şu anda en fazla 8 kişiye kadar biniliyor ve ailece oturduğunuz yerde seyahat edebiliyorsunuz. Etrafınız cam kabin, her tarafı izleyebiliyorsunuz.

Teleferik en fazla kaç kişilik?

Bursa Teleferik
Durak sayısı3
Yolculuk süresi32 dakika 12 saniye
Araç sayısı140
Yolcu kapasitesi1500 kişi/saat
5 satır daha

Bursa Uludağ teleferik nereye kadar gidiyor?

Bünyesinde 4 İstasyon Barındıran Bursa Teleferik İlk İstasyon Olarak Güney Bursa'da Yer Alan Yıldırım İlçesinde Yakın Olan Teferrüç Mahallesi'ndeki Teferrüç İstasyonundan Kalkmakta Ve Uludağ'daki Oteller Bölgesine Ulaşmaktadır. 2014'te İtalyan Şirket Leitner Ropeways Tarafından Altyapısı Yenilenen Teleferik Hattı ...

Pierre Loti teleferik kaç kişilik?

İki istasyonu bulunan 0,42 km uzunluğundaki Eyüp-Piyer Loti Teleferik Hattı'nın sefer süresi 2 buçuk dakika. Her biri 8 yolcu kapasiteli 4 vagonu bulunan hatta İstanbulkart ile seyahat ediliyor.

Bursa Teleferik bisiklet alıyor mu?

Teleferik ücretleri 04.01.2020 itibarıyla güncellenmiştir. ... Zira Uludağ'a bisikletinizle beraber teleferikle çıkmak istiyorsanız 12 – 17 saatleri arasında 35 TL teleferik ücreti + 60 TL bisiklet ücreti ödemek durumundasınız. Neyse ki 09-12 ve 17-21 saatleri arasında bisiklet için 35 TL ücret alınıyor.