Sinbo Firması kime ait?

İçindekiler:

  1. Sinbo Firması kime ait?
  2. Sinbo nasıl bir markadır?
  3. Sinbo nun fabrikası nerede?
  4. King hangi ülkeye ait?
  5. Arnica nın sahibi kim?
  6. Sinbo hangi kargo ile anlaşmalı?
  7. Arnica Tesla hangi ülkenin?
  8. Arnica Bisiklet hangi ülkenin?

Sinbo Firması kime ait?

Sinbo markasının sahibi Mehmet Demir, genç girişimcilerin örnek alacağı bir isim. Küçük ev aletleri pazarında dünya devi. Tam 400 çeşit mamül üretiyor. Kısa süre önce farklı sektörlerde iki yeni fabrika daha kurdu.

Sinbo nasıl bir markadır?

1999 yılında kurulmuş olan Sinbo, bir Türk markasıdır. Sinbo, elektrikli ev ve mutfak aletleri alanında üretim gerçekleştirmektedir. ... Sinbo, genç bir marka olmasına rağmen 2012 yılında dahil olduğu Turquality destek programı sayesinde bir "Dünya Markası" olma konumuna erişmiştir.

Sinbo nun fabrikası nerede?

Sinbo, Türkiye'deki üretim tesislerini bir araya getirmek için önemli bir adım atıyor. İstanbul ve Çorlu'da hali hazırda üretim yapan fabrikalarını Düzce'de tek çatı altında toplamayı hedefleyen marka, yakın bir gelecekte faaliyete geçecek yeni fabrika yatırımıyla istihdama da önemli katkı sağlayacak.

King hangi ülkeye ait?

King, 1953 yılında Türkiye, İstanbul'da kurulmuştur. King markası altında kahvaltı, mutfak, temizlik, kişisel bakım, iklimlendirme ve diğer ev aletleri kategorilerinde 100'ü aşkın ürünün üretimi yapılmatadır.

Arnica nın sahibi kim?

Küçük elektrikli ev aletleri markası Arnica'nın sahibi olan SENUR, şirketin ikinci kuşak temsilcileri Senur Akın Biçer ve Serhan Akın ile yükselişini sürdürüyor. Geçen yıl 243 milyon TL ciroya ulaşan SENUR, beş kıtada 40 ülkeye ihracat yapıyor. SENUR, 1962 yılında Hasan Akın tarafından kurulmuş bir şirket.

Sinbo hangi kargo ile anlaşmalı?

Kargo ile Teknik Servis kampanyamız dahilinde PTT Kargo Firması ile iş birliği içerisindeyiz.

Arnica Tesla hangi ülkenin?

Türkiye'nin ilk narenciye sıkacağı, ilk katı meyve sıkacağı, ilk mutfak robotu, ilk halı yıkama makinesi, ilk et kıyma makinesi ve ilk et kıymalı mutfak robotunu üreten Türk firmasıdır.

Arnica Bisiklet hangi ülkenin?

Hem Türkiye'nin hem dünyanın tercih ettiği bir marka olan Arnica, üretimini İstanbul'da en son teknolojiyle donatılmış 40 bin metrekarelik ISO 9001, ISO 14001 ve OHSAS 18001 belgeli tesislerinde gerçekleştirmektedir.