Bilge Kunduz 2020 sonuçları nasıl öğrenilir?

İçindekiler:

  1. Bilge Kunduz 2020 sonuçları nasıl öğrenilir?
  2. Kunduz eğitim nedir?
  3. Kunduz ücreti ne kadar?
  4. Kunduz üyelik nasıl iptal edilir?
  5. Kunduzapp nedir?
  6. Sorun Kalmasın ücretli mi?
  7. Barajlar hangi hayvandan ilham alınarak yapılmıştır?

Bilge Kunduz 2020 sonuçları nasıl öğrenilir?

Bilge Kunduzhttps://bilgekunduz.orghttps://bilgekunduz.org

  1. Önbellek

Kunduz eğitim nedir?

Kunduz, öğrencilerin çözemedikleri, zorlandıkları veya farklı bir çözüm yöntemi aradıkları soruları sordukları ve bu soruların eğitmenler tarafından gerçek zamanlı olarak çözüldüğü mobil bir uygulamadır. ... Kunduz, eğitimde fırsat eşitliği sağlamaya çalışırken hem eğitmenler hem de öğrenciler için sosyal fayda yaratır.

Kunduz ücreti ne kadar?

Kunduz sizlere hazırladığınız çözüm başına 0,5₺ kazanabileceğiniz bir gelir modeli sunar. Kaynak sınırı olmaksızın çok fazla sayıda soru tipini inceleme fırsatı! Zorunlu çalışma saatleri veya aylık alt/üst limitler yoktur, dilediğiniz zaman, dilediğiniz yerden, dilediğiniz dersten, dilediğiniz kadar çözün!

Kunduz üyelik nasıl iptal edilir?

Kunduz eğitmen hesabınızı silmek istiyorsanız, bu talebinizi destek birimimize uygulama içerisinden veya [email protected] e-posta adresimize e-posta göndererek iletmelisiniz. Destek birimimiz talebinizi en kısa süre içerisinde değerlendirip, sonucu tarafınıza iletecektir.

Kunduzapp nedir?

Kunduz App Hakkında Kunduz App öğrencilerin ders konularıyla, sınav sorularıyla ilgili merak ettiklerini cevaplamak üzere bir araya gelmiş bir oluşum. ... Dolayısıyla Kunduz App nedir sorusunun yanıtı da, dersleriniz hakkındaki tüm merak ettiklerinizin, sorularınızın yanıtını size dijital yolla veren bir oluşumdur.

Sorun Kalmasın ücretli mi?

Uygulamanın ücretsiz olması, soruların ortak bir havuza düşerek öğrenciler arasında etkileşimi ve grup çalışmasını tetiklemesi ve bu sayede soruların soruların çok kısa bir sürede cevaplanması Sorun Kalmasın platformunun ön plana çıkan özellikleri arasında yer alıyor.

Barajlar hangi hayvandan ilham alınarak yapılmıştır?

Merhabalar, Barajlar, günümüzde enerji üretiminde ve su depolamasında kullanılan ağır yapılardır. Birçok alanda olduğu gibi yapı alanında da doğadan ve canlılardan esinlenilmiştir. Barajlar, yuvalarını su birikintileri içlerine inşa eden kunduzlardan esinlenilerek yapılmıştır.