Yozgat kyk kız yurdu kaç kişilik?

İçindekiler:

  1. Yozgat kyk kız yurdu kaç kişilik?
  2. Yozgat Bozok Üniversitesi kaç öğrenci var?
  3. Yozgat Bozok Üniversitesi merkezde mi?
  4. Yozgat Bozok Üniversitesi hangi mahallede?

Yozgat kyk kız yurdu kaç kişilik?

Üniversitemizde öğrenim gören öğrencilerimize Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu'na bağlı ve Esentepe mevkiinde bulunan dört bloktan oluşan 882 öğrenci kapasiteli bir kız yurdu ile Erdoğan Akdağ Kampüsü'nde bulunan 544 öğrenci kapasiteli erkek yurdu ve yeni yapılan 1000 yatak kapasiteli yurt binaları ile hizmet ...

Yozgat Bozok Üniversitesi kaç öğrenci var?

Dr. Ahmet Karadağ rektörlüğü devraldığı günde yaptığı açıklamada, bugün 22 bini bulan öğrenci sayısı, yeni katılan akademik ve idari 1900'ü geçen personeli ile Yozgat Bozok Üniversitesi ailesinin büyük bir “Marka Üniversite” olma yolunda emin adımlarla ilerlemekte olduklarını ifade etti.

Yozgat Bozok Üniversitesi merkezde mi?

Ayrıca Fen Bilimleri ve Sosyal Bilimler Enstitüleri kurulmuştur. Üniversitemizin merkez yerleşkesi, Yozgat Merkez'de Atatürk Yolu 7. km'de 4.100 dekarlık alanda bulunan Erdoğan Akdağ Yerleşkesi'dir.

Yozgat Bozok Üniversitesi hangi mahallede?

Bozok Üniversitesi 39.827538 enlem ve 34.840481 boylamda yer almaktadır. Semt/Mahalle olarak Bahçeşehir Mh. ve Merkez ilçesine bağlıdır. Bozok Üniversitesi haritası Yozgat ili içinde nerede olduğu harita merkezinde gösterilmektedir. Bozok Üniversitesi posta kodu 66000.