ITU uzaktan eğitim mi?

İçindekiler:

  1. ITU uzaktan eğitim mi?
  2. ITÜ yüksek lisans ders seçimi nasıl yapılır?
  3. ITÜ yeni dönem online mı?
  4. Uzaktan eğitim kayıtları ne zaman bitiyor?
  5. Kaç kredi ders alabilirim ITÜ?

ITU uzaktan eğitim mi?

İTÜ'de 2019-2020 Bahar dönemi için uygulanacak uzaktan eğitim tarihinde başlayacaktır. Uzaktan eğitimin ne zaman biteceği ise düzenlenerek yeniden ilan edilecek 2019-2020 Bahar Akademik Takvimi'nde belirtilecektir.

ITÜ yüksek lisans ders seçimi nasıl yapılır?

http://www.sis.itu.edu.tr/ den, sol taraftan "ÖBS Giriş" e tıklayın. Sistem boşta durunca sizi otomatik dışarı atacaktır, bunu engellemek için 2-3dk da bir sayfayı yenileyebilirsiniz. Sisteme girince: öğrenci servisi>kayıt menüsü>ders ekle-çıkar> dönem seçin (2020-2021 Güz öğretimi, zaten bir tane bu olur).

ITÜ yeni dönem online mı?

Güz yarıyılında açılacak olan bahar yarıyılı dersleri, çevrimiçi yürütülecektir. TUR, ATA, ING 201, EKO201E, ING103CO/ES, seçmeli yabancı dil dersleri daha önce Senato tarafından karar verildiği şekilde 2021-2022 Güz yarıyılında çevrimiçi yürütülecektir.

Uzaktan eğitim kayıtları ne zaman bitiyor?

Milli Eğitim Bakanlığı (MEB), resmi eğitim ve öğretim kurumları için yüz yüze telafi, tamamlama ve uyum eğitiminin 31 Ağustos Pazartesi günü başlayacağını ve üç hafta süreceğini bildirdi. MEB'den yapılan açıklamaya göre, uzaktan eğitim süreci 19 Haziran Cuma günü tamamlanacak.

Kaç kredi ders alabilirim ITÜ?

Birinci yarıyıl öğrencileri ve ÇAP öğrencileri hariç olmak üzere, gözetim listesinde bulunmayan öğrencilerin, herhangi bir yarıyılda alabileceği derslerin kredi yükü en az 15 kredi, en çok 22 kredi olmak zorundadır.