Hazır ağda bantları nasıl ısıtılır?

İçindekiler:

  1. Hazır ağda bantları nasıl ısıtılır?
  2. Vivet soğuk ağda nasil kullanilir?
  3. Hazır sir ağda nasıl kullanılır?
  4. Granül ağda nasıl kullanılır?

Hazır ağda bantları nasıl ısıtılır?

Sir ağda bantlarını birbirlerinden kolayca ayırabilmek için bantları elinizin arasında ovuşturarak bir süre ısıtınız. Bantları birbirinden yavaşça ayırınız. Bantlar birbirinden kolayca ayrılmıyorsa bir süre daha ellerinizin arasında avuşturarak ısıtmaya devam ediniz.

Vivet soğuk ağda nasil kullanilir?

Ağdayı tüylerin çıkış yönüne doğru çok ince sürünüz. Ağda bezi yapıştırıp iyice sıvazlayınız. Tüylerin çıkış yönünün tersine doğru tek bir hareketle çekiniz. Uygulama sonrasında ağda yapılan bölgeyi ılık suyla temizleyiniz.

Hazır sir ağda nasıl kullanılır?

Uygulamaya hazır Veet Sir Ağda Bantlarından tüylerinizi alacağınız bölgenin özelliğine uygun olanı seçin, tüylerin çıkış yönüne doğru yapıştırın ve hafifçe ovalayarak tüylerin ağdaya yapışmasını sağlayın. Cildinizi gerginleştirip, diğer elinizle ağda bandını tutun ve tüylerin çıkış yönünün tersine çekin.

Granül ağda nasıl kullanılır?

Ağdayı spatula ile tüylerin çıkış yönünde 1mm kalınlıkta sürünüz. 3-4 saniye sonra ağdayı çekebilmek için önce 2 parmağınızla tutabilecek kadar kaldırınız ve tek bir hareketle tüylerin çıkış yönünün tersine doğru vücuda paralel çekiniz.Uygulama sonrası cildi Vi-Vet Sir Ağda Temizleme Yağı ile temizleyiniz.