Kalıcı makyaj fiyatları ne kadar?

İçindekiler:

  1. Kalıcı makyaj fiyatları ne kadar?
  2. Dudak renklendirme kaç TL?
  3. Kas Dovmesi kac lira?
  4. Kalıcı makyaj eyeliner ne kadar?
  5. Kalıcı dipliner nasıl kullanılır?

Kalıcı makyaj fiyatları ne kadar?

Kalıcı Kaş Kıl Tekniği Fiyat ları merkezimide 7 TL arasındadır. Microblading Fiyat ları merkezimide 7 TL arasındadır. Kaş kontürü fiyatları 2019 yılında merkezimide 7 TL arasında idi. Kaş kontürü fiyatları 2018 yılında merkezimide 7 TL arasında idi.

Dudak renklendirme kaç TL?

Dudak renklendirme, canlandırma ve gençleştirme uygulamalarını en kaliteli ve modern cihazlar eşliğinde gerçekleştiren merkezimiz, bu işlemi uygun fiyat aralıklarında sunmayı da ihmal etmemektedir. Sunduğumuz dudak renklendirme fiyatları 1500 TL ile 1800 TL arasında değişim göstermektedir.

Kas Dovmesi kac lira?

Kaş dövmesi fiyatları, yaptırmak istediğiniz kaş tekniğine göre farklılık gösterebilir. Microblading ile mikropigmentasyon arasında çok cüzi miktarlarda bir fiyat farkı bulunmaktadır. Microblading fiyatları 1000-1500 TL arasındayken mikropigmentasyon fiyatları 1200-1500 TL arası değişkenlik göstermektedir.

Kalıcı makyaj eyeliner ne kadar?

Kalıcı eyeliner süresi yaklaşık 1,5-2 yıl arasında değişebilir. Dövme gibi derinin alt tabakasına işlem yapılmaz fakat dövmede kullanılan teknik uygulanır. Uzman kişilerin tercih edilmesi ve gerektiğinde bakımlarının yapılması ile 3 yıla kadar kalıcılığı devam edebilir.

Kalıcı dipliner nasıl kullanılır?

Kalıcı dipliner uygulaması gözünüz kapalı şekilde, göz kapağınızın üzerinde kirpik diplerine yapılır. Uygulamanın gözünüze herhangi bir zararı olmaz.