David Tennant Doctor Who hangi sezon?

İçindekiler:

  1. David Tennant Doctor Who hangi sezon?
  2. Christopher Eccleston Diziden neden ayrıldı?
  3. Doctor Who 13 sezon özel bölüm ne zaman?
  4. Doctor Who yılbaşı özel bölümü ne zaman?
  5. Doctor Who yeni sezon ne zaman başlayacak?

David Tennant Doctor Who hangi sezon?

İkinci sezon David Tennant'ın Doktor rolünü oynadığı ilk sezondur. "The Parting of the Ways" bölümünün son sahnesinden sonra tarihinde Children in Need özel bölümünde görünmüştür.

Christopher Eccleston Diziden neden ayrıldı?

“Dizinin yapımcıları ve özellikle de Russel T. Davies ile olan ilişkim daha çekimlerin başında hasar aldı ve bir daha asla düzelmedi. Onlar bana olan güvenlerini kaybettiler ben de onlara olan inancımı ve güvenimi. Konuya yönelik sinirimin büyük bir kısmı da kendime olan güvensizliğimden kaynaklanıyor.

Doctor Who 13 sezon özel bölüm ne zaman?

Dünyanın en uzun soluklu bilimkurgu dizisi yeni bir sezonla daha maceralarına devam ediyor. Comic-Con@Home etkinliğinde gerçekleştirilen panelde, dizinin 13. sezonunun 2021'nin sonlarına doğru yayınlanacağı da açıklandı.

Doctor Who yılbaşı özel bölümü ne zaman?

"Resolution", Büyük Britanya bilimkurgu dizisi Doctor Who'nun yılbaşı özel bölümü. tarihinde BBC One kanalında yayınlanmıştır. Baş yazar ve yürütücü yapımcı Chris Chibnall'ın yazdığı bölümün yönetmenliğini Wayne Yip üstlenmiştir.

Doctor Who yeni sezon ne zaman başlayacak?

İngiliz bilimkurgu dizisi Doctor Who'nun modern serisinin on üçüncü sezonu. Kasım 2019'da duyurulduktan sonra 2021 yılında başlaması planlanmaktadır.