Sivas Halk otobüsleri sabah kaçta başlıyor?

İçindekiler:

  1. Sivas Halk otobüsleri sabah kaçta başlıyor?
  2. Otobüsler kaça kadar çalışıyor Sivas?
  3. Sivas Halk otobüsleri kaçta bitiyor?
  4. Sivas'ta belediye otobüsleri çalışıyor mu?
  5. Sivas'ta hafta sonu otobüsler çalışıyor mu?
  6. Sivas kent kart tam ne kadar?
  7. Sivas Havaş nereden kalkıyor?
  8. Sivas Pazar günü otobüs var mı?
  9. Sivas Halk otobüsü kaç TL?

Sivas Halk otobüsleri sabah kaçta başlıyor?

Sivas belediye otobüsleri, sabah 06:45 ve 23:15 arasında hizmet veriyor. 332, 361, 4 numaralı terminal hatlarının Sivas Cumhuriyet Üniversitesi, Sivas Ulu Camii, Sivas Arkeoloji Müzesi ve Sivas İl Özel İdaresi gibi pek çok merkezi noktalarda ve Şeyh Şamil Mahallesi, Fatih Mahallesi ve Yenişehir Mahallesi gibi ...

Otobüsler kaça kadar çalışıyor Sivas?

Valilikten yapılan açıklamada, Sivas Belediye Başkanlığı denetiminde bulunan özel halk otobüslerinin şehir içi toplu taşıma hizmetlerini 07.00 ile 21.00 saatleri arasında yapacağı belirtildi.

Sivas Halk otobüsleri kaçta bitiyor?

Özel Halk Otobüsü hatlarında kayıtlı araçlar aşağıdaki şartlara uygun olarak çalışırlar; a) Çalışma saatleri her gün, sabah 06.00'dan saat 24.00'e kadardır.

Sivas'ta belediye otobüsleri çalışıyor mu?

Belediye otobüsleri ve dolmuşlar, şehrin her bölgesine sıklıkla hizmet veriyor. Ancak şehrin biraz daha uzak bölgelerindeki güzellikleri dolaşmak için araç kiralamak da mantıklı bir seçenek olabilir.

Sivas'ta hafta sonu otobüsler çalışıyor mu?

Hafta sonu (Cumartesi ve Pazar günleri) sokağa çıkma kısıtlamasında uygulanacak otobüs hatları ve sefer saatleri şu şekilde belirlenmiştir. Hafta sonu kısıtlamasında görevli olan kamu personeli ve istisnai çalışanlar izin belgelerini göstererek toplu taşım araçlarımızdan ücretsiz olarak faydalanacaktır.

Sivas kent kart tam ne kadar?

1.75 TL olan öğrenci tarifesi yeni tarife ile 1,90 TL'ye, 2,40 TL olan tam bilet ise 2,60 TL oldu.

Sivas Havaş nereden kalkıyor?

HAVAŞ havalimanı servisi şehir merkezinde Büyük Otel Önü'nden hareket etmektedir.

Sivas Pazar günü otobüs var mı?

Sivas - Pazar arası otobüs yolculuğu ortalama olarak 12 saat 14 dakika sürmektedir. ... Sivas - Pazar arası sefer düzenleyen otobüs firmaları: Tokat Yıldızı Seyahat, Öz Elbistan Seyahat, Öz Gülaras Turizm firmalarıdır.

Sivas Halk otobüsü kaç TL?

Sivas´ta zamlı tarife dünden itibaren özel halk otobüslerinde uygulanmaya başlandı. Halk otobüslerine gelen zam ile birlikte yolcu bilet fiyatları şu şekilde. 1.75 TL olan öğrenci tarifesi yeni tarife ile 1,90 TL'ye, 2,40 TL olan tam bilet ise 2,60 TL oldu. Araç içi bilet ise 3.25 TL'den 3.50 TL olarak belirlendi.