İstanbul'da en çok hangi şehirden insanlar var?

İçindekiler:

  1. İstanbul'da en çok hangi şehirden insanlar var?
  2. İstanbul'da ne kadar Sivaslı var 2019?
  3. Istanbulda Sivaslı kaç kişi?
  4. Istanbulda en çok hangi şehirden?
  5. İstanbul'da en çok hangi ilden insan var?
  6. İstanbul'da ne kadar Yozgatlı var?
  7. Dunyada kac tane sivasli var?
  8. Dünya üzerinde ne kadar Sivaslı var?
  9. Istanbul'da en çok Sivaslı nerede?

İstanbul'da en çok hangi şehirden insanlar var?

İstanbul'da en çok Sivas kütüğüne bağlı vatandaşlar ikamet ediyor. 768 bin kişinin üzerinde Sivaslı, İstanbul topraklarında. Yani bir şehir efsanesi olan “İstanbul'da en çok Sivaslı var” deyimi gerçek.

İstanbul'da ne kadar Sivaslı var 2019?

TÜİK verilerine göre Sivas'ta 5 Sivaslı yaşarken İstanbul'da yaşayan Sivaslı sayısı ise 6 oldu.

Istanbulda Sivaslı kaç kişi?

İSTANBUL'DA 7 SİVASLI VAR İstanbul'u 5 kişi ile Sivas, 1 kişi ile Ankara, kişi ile Kayseri, kişi ile İzmir, kişi ile Kocaeli, kişi ile Antalya izledi. Sivas kütüğüne kayıtlı en az kişinin yaşadığı il ise 189 ile Ardahan oldu.

Istanbulda en çok hangi şehirden?

İstanbul'da en çok 768 binle Sivaslı var. Ardından 562 bin Kastamonulu, 526 bin Ordulu, 495 bin Giresunlu, 437 bin Erzurumlu, 428 bin Samsunlu, 417 bin Malatyalı, 414 bin Trabzonlu, 378 bin Sinoplu, 308'er bin de Rize ve Erzincanlı sıralanıyor.

İstanbul'da en çok hangi ilden insan var?

Kütüğü farklı yere kayıtlı olup İstanbul'da yaşayanların başında 7 kişi ile Sivaslılar geliyor. Sivaslıları sırasıyla Kastamonu, Ordu ve Giresun takip ediyor.

İstanbul'da ne kadar Yozgatlı var?

2019 yılında İstanbul'daki Yozgatlıların sayısının 150.504 olduğu, buna göre Yozgatlılar İstanbul nüfusunun %1.01'ini oluştururken İstanbul'da yaşayan Yozgatlıların İstanbul'un en kalabalık 30'u hemşehri grubu olduğu görülmektedir.

Dunyada kac tane sivasli var?

- Sivas'ın 650 bin nüfusu var ama hemşehrilerimiz dünyaya dağılmış durumda. Sivas Ticaret ve Sanayi Odası (STSO) Başkanı Mustafa Eken, Bilgin'in cümlesini somutlaştırdı: - Türkiye ve dünyadaki Sivaslı sayısı 7 milyonu buluyor.

Dünya üzerinde ne kadar Sivaslı var?

Sivas Ticaret ve Sanayi Odası (STSO) Başkanı Mustafa Eken, Bilgin'in cümlesini somutlaştırdı: - Türkiye ve dünyadaki Sivaslı sayısı 7 milyonu buluyor.

Istanbul'da en çok Sivaslı nerede?

Verilere göre nüfus ile en Sivaslıların en çok tercih ettiği ilçe Ümraniye olurken, Sivaslı nüfusu ile Kağıthane ikinci sırada yer aldı. İstanbul´da, başka şehir nüfusuna kayıtlı vatandaşların nüfus oranında ilk sırayı 750 kişi ile Sivaslılar alıyor.