Bursaspor yönetim kurulunda kimler var?

İçindekiler:

  1. Bursaspor yönetim kurulunda kimler var?
  2. Bursaspor Kulüp Başkanı kim oldu?
  3. Bursaspor Başkanı nereli?
  4. Hayrettin Gülgüler kimdir ne iş yapar?
  5. Ergünkent inşaat kimin?
  6. Erkan Kamat aslen nereli?
  7. Hüseyin Silahçı kimdir?

Bursaspor yönetim kurulunda kimler var?

Başkan ve Futbol Şube Sorumlusu: Emin Adanur, Genel Sekreter: Fehim Ferik, Mali İşlerden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi: Osman Uçar, İdarÎ Asbaşkan ve Tesislerden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi: Serhat Akgün, Projelerden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi: Hasan Gürler, Hukuk İşlerinden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi: Yalçın ...

Bursaspor Kulüp Başkanı kim oldu?

Gündem maddelerinin okunması ve yönetim kurulunun ibrasının ardından denetleme kurulu ve kulüp başkanlığı seçimlerine geçildi. Oy kullanabilir 1502 delegenin katılımıyla yapılan seçimde 1173 geçerli 6 geçersiz oydan 652'sini alan Hayrettin Gülgüler, Bursaspor'un başkanlığına seçildi.

Bursaspor Başkanı nereli?

Emin Adanur Biyografi 10 Temmuz 1990'da Bursa'da doğdu.

Hayrettin Gülgüler kimdir ne iş yapar?

Bursaspor yeni başkanı Hayrettin Gülgüler, Bursalı insanıdır. Gülgüler, uzun süredir Bursaspor kongre üyeliğinde bulunmaktadır. Hayrettin Gülgüler ticari faaliyetini ise SETPROFİL isimli firmada Yönetim Kurulu Başkanı olarak sürdürmektedir.

Ergünkent inşaat kimin?

Ergünkent İnşaat 2013 yılının son çeyreğinde kuruldu. Firma kurucuları Fatih Ergün ve Mehmet Adanur. Yani Ergünler İnşaat ve Adanur İnşaat'ın güçbirliğine gitmesiyle oluştu Ergünkent İnşaat. Ve kentin 2023 hedefine maddi, manevi üst düzey katkıda bulunmak üzere çalışmalarımızı sürdürüyoruz.

Erkan Kamat aslen nereli?

Özel Namık Sözeri Lisesi'nde eğitim gördü, aynı zamanda ERK Halıcılık adlı markanın da yönetim kurulu başkanıdır. Erkan Kamat biyografisi... Erkan Kamat, 1970 yılında Bursa'da doğdu ve yaşamını memleketi Bursa'da sürdürüyor. Bursaspor'da düzenlenen kongre sonrası takımın yeni başkanı seçildi.

Hüseyin Silahçı kimdir?

Bursaspor'da 1995 yılında Kulüp Başkanlığı yapan Hüseyin Silahçı, babası Hüsamettin Silahçı'nın 1987 yılında ölmesinden sonra bıraktığı servet ile Bursa'nın en zenginleri arasında yer aldı.