Ilk ve acil yardım teknikeri ne kadar maaş alır?

İçindekiler:

  1. Ilk ve acil yardım teknikeri ne kadar maaş alır?
  2. ATT çalışanları ne kadar maaş alıyor?
  3. Paramedik Maaşlari ne kadar?
  4. Ilk ve acil yardım Teknikeri ne yapar?
  5. ATT 2 yıllık ne iş yapar?
  6. Acil Tıp Teknikeri ne yapar?

Ilk ve acil yardım teknikeri ne kadar maaş alır?

Kamuda çalışacak olan ve yeni başlayan ilk ve acil yardım teknisyeni maaşı 2021 4300-4400 TL dolaylarındadır. Bu rakam üzerinden çalışılan kuruma bağlı olarak veya alınabilecek aile yardımcı, çocuk yardımı gibi ek ödeneklere bağlı olarak 100-200 TL aşağı veya yukarı yönlü bir oynama olabileceğini söyleyebiliriz.

ATT çalışanları ne kadar maaş alıyor?

Kariyerinde Maaşlar
EN DÜŞÜKEN YÜKSEK
Acil Tıp Teknisyeni2.8204.710

Paramedik Maaşlari ne kadar?

Acil tıp teknikeri (ATT) olarak da bilinen paramedikler, hastane öncesi acil bakımın önemli bir parçasını oluştururlar. 2021 yılında devlet hastanelerinde en düşük paramedik maaşı 3950 TL iken ortalama paramedik maaşları 4750 TL olarak belirlenmiştir.

Ilk ve acil yardım Teknikeri ne yapar?

İlk ve acil yardım teknikeri (paramedik), acil tıbbi yardım ve bakım alanlarında müdahale yetkisi bulunan ve hastaları güvenli bir şekilde hastanelerin acil servisine götüren sağlık teknikeridir.

ATT 2 yıllık ne iş yapar?

Programdan mezun olanlar ön lisans diploması alarak "İlk ve acil yardım teknikeri" unvanını alırlar ve hastanelerin acil servislerinde, 112 merkez ve istasyonlarında, ambulans hizmetlerinde çalışabilirler. İlk ve acil yardım teknikeri çalışma ortamı çok çeşitlidir.

Acil Tıp Teknikeri ne yapar?

Acil tıp teknisyeni, acil durum çağrılarına cevap vermek, tıbbi hizmetler sunmak ve hastaları sağlık kuruluşlarına nakletmekle görevli kişiye verilen mesleki unvandır.