Mezar yeri ucretli mi?

İçindekiler:

  1. Mezar yeri ucretli mi?
  2. Mezar yeri almak ne kadar?
  3. Mezar tapusu ne kadar 2019?
  4. Kefen parası ne kadar?
  5. Mezar Yeri Onarım Belgesi nasıl alınır?
  6. Mezarliga Çeşme yaptirmak kaç para istanbul?
  7. Mezar yeri fiyatları ne kadar?

Mezar yeri ucretli mi?

* Azınlık mezarlarında cenaze için yer bedeli 500 lira olarak kaldı. Cenazenin yanındaki boş mezar yeri liradan liraya, boş mezar yeri liradan liraya çıkarıldı. İBB Başkanı'nın danışmanlarının 2021 yılı maaşı brüt TL olarak belirlendi.

Mezar yeri almak ne kadar?

2 kişilik yapısız aile mezarı ücreti 3 bin lira iken bu rakam 1 Ocak'tan itibaren liraya yükseldi. 3 kişilik aile mezar yeri ücreti ise 18 bin liradan 22 bin liraya, 4 kişilik aile mezar ücreti ise 24 bin liradan 30 bin liraya çıktıı.

Mezar tapusu ne kadar 2019?

Cenaze anında 100 lira olan bir mezar yerini önceden satın almak isteyenler 3-4 bin lira ödemek zorunda. Örneğin Hasdal'da lahitli, 2 kişilik hazır mezar lira. Ayazağa'daki 1 kişilik mezar ise sadece 100 lira.

Kefen parası ne kadar?

CENAZE ÖDENEĞİ TUTARI NE KADARDIR? Cenaze ödeneği, Kurum yönetim kurulunca belirlenip Bakan tarafından onaylanan tarife üzerinden ödenecektir.2015 yılında 449,00 TL olan cenaze ödeneği tutarı 2016 yılı için 489,00 TL olarak belirlenmiştir(2016/3 sayılı Genelge).

Mezar Yeri Onarım Belgesi nasıl alınır?

Ölüye ait Nüfus kağıdı aslı,aslı yoksa nüfus kayıt örneği ile bağlı bulunulan İlçe Belediye Tabipliğine başvurularak “ Gömme İzin Belgesialınır. Bu belge ile Mezarlıklar Müdürlüğünün en yakın Cenaze İşleri Şefliklerine müracaat edilir. Yetkili birimimizce müsait olan mezarlıktan mezar yeri tahsisi yapılır.

Mezarliga Çeşme yaptirmak kaç para istanbul?

Mezarlıklardan konu açılmışken, İstanbul'da uygun görülen bir mezarlığa hayrına çeşme yaptırmak isterseniz 10 bin lirayı gözden çıkarmanız gerekecek. Ölmüşlerini ziyaret edenler yaptırdığınız çeşmeden su içip size dua edecekler.

Mezar yeri fiyatları ne kadar?

tarihinden itibaren uygulanmaya konulmasına onay verildi. Buna göre İstanbul'da yeni mezarlık fiyatları şöyle: Tek katlı lahit mezar 1600 liradan 1750 liraya, çift katlı lahit mezar 2 bin liradan liraya çıktı. Kabir nakli yer bedeli hariç 1800 liradan 2 bin liraya yükseldi.