Ilksan doğum parası ne kadar?

İçindekiler:

  1. Ilksan doğum parası ne kadar?
  2. Ilksan doğum yardımı ne kadar 2021?
  3. Ilksan doğum yardimi nasil alinir?
  4. Ilksan yardım nedir?
  5. İLKSAN aidatı nasıl geri alınır?

Ilksan doğum parası ne kadar?

Doğum Yardımı, Sandık üyelerimizin ya da eşlerinin doğum yapmaları halinde bir defaya mahsus olarak yapılan yardımdır. Doğum Yardımı tutarı Sandık Yönetim Kurulunca belirlenmekte olup; Ekim 2017 itibariyle uygulanan Doğum Yardımı, Evlenme Yardımının P tutarı kadar olup 01.01.2021 tarihi itibariyle 375,00TL'dir.

Ilksan doğum yardımı ne kadar 2021?

Doğum yardımı sandık üyelerine bir defalık yapılmaktadır. Doğum yardımının ne kadar yapılacağı ise Sandık Yönetim Kurulu tarafından belirlenmektedir. 2017 yılının Ekim ayında Doğum yardımı, Evlenme yardımının P'si kadar yapılmaktadır. 01.01.2021 yılından itibaren ise doğum yardımı 375 TL olarak belirlenmiştir.

Ilksan doğum yardimi nasil alinir?

Doğum yardımı Sandığımız, siz değerli üyelerine sunmuş olduğu hizmetlerden DOĞUM yardımı başvurularını e-Devlet, Mebbis ve üye bilgi sistemi üzerinden Genel Müdürlüğümüze evrak gönderimine gerek kalmadan SMS onayı ile gerçekleştirebilirsiniz. Sandık üyelerine bir defaya mahsus olarak yapılan doğum yardımıdır.

Ilksan yardım nedir?

İLKSAN, Parafiskal gelirlerle topladığı fonlarla, Kanun ve Ana Statüsünde yazılı karşılıklı ve karşılıksız yardımları yapmakla mükellef munzam bir sosyal güvenlik kurumudur.

İLKSAN aidatı nasıl geri alınır?

Aidat iadesi için gerekli belgeler;
  1. Aidat iadesi talep form dilekçesi, (tıklayınız)
  2. Üyenin tüm görev ve görev yerlerini gösterir, en son duruma göre güncellenmiş hizmet belgesi,
  3. Üyenin görev/görev yeri değişikliklerini belgeleyeceği; Atama kararnamesi / Personel nakil bildirimi veya istifa onay belgesi,
Daha fazla öğe...