STR snapchat ne demek?

İçindekiler:

  1. STR snapchat ne demek?
  2. Metin 2 str ne demek?
  3. Metin 2 dex ne demek?
  4. Metin 2 canlılık ne işe yarar?
  5. Metin2 de Vıt ne demek?
  6. Metin2 savaşçı statü dağılımı nasıl olmalı?
  7. Metin2 defans ne işe yarar?
  8. Metin2 de ninja statüsü nasıl verilir?
  9. Ninja da statü neye verilir?
  10. Metin 2 de zeka ne işe yarar?
  11. Metin2 de büyüye karşı dayanıklılık ne işe yarar?
  12. Metin 2 mistik efsunu ne işe yarar?
  13. Yarı insanlara karşı güç ne işe yarar?
  14. Şeytan efsunu hangi itemlere gelir?
  15. Metin2 Rüzgar efsunu nelere gelir?
  16. Metin2 Şimşek efsunu hangi itemlere gelir?
  17. Şeytanlara karşı güç efsunu ne işe yarar?
  18. Hayvanlara karşı güçlü efsunu ne işe yarar?
  19. Şimşeğe karşı dayanıklılık nedir?
  20. Rüzgara karşı dayanıklılık hangi itemlere gelir?
  21. HP ile absorbe ne işe yarar?
  22. Oklardan korunma şansı ne işe yarar?
  23. Oka karşı dayanıklılık ne işe yarar?
  24. HP yenileme şansı ne işe yarar?

STR snapchat ne demek?

Bir Snapchat Streak – veya bazıları olarak adlandırılan bir Snapstreak – siz ve başka bir Snapchatter'ın birbirlerini son 24 saat içinde art arda en az ÜÇ gün boyunca bir Snap (fotoğraf veya video) gönderdiğiniz anlamına gelir.

Metin 2 str ne demek?

STR:Strength:Güç = 1,5 saldırı değeri ( bu statü 2 sene önce bir değişime uğradı; daha önceden her karaktere puan başı 1,5 birim saldırı değeri kazandıran bu statü 2 sene önce gelen büyük güncelleme ile lycan e şamanda artık saldırı değeri kazandırmıyor, ninjada 0,25 birim saldırı değeri kazandırıyor, savaşçı ve surada ...

Metin 2 dex ne demek?

Çeviklik efsunu oyunda statü bölümünde ''Dex'' yani oyunda savunma ve savuşturmaya yaramaktadır. Bunu sizlerde deneme yapabilirsiniz. Statüde dex e verdiğinizde savunmada artış olduğunu göreceksiniz.

Metin 2 canlılık ne işe yarar?

Kestiğiniz yaratıklardan,şans oranınıza göre 2 kat eşya düşürmenizi sağlar. Ok lu saldırılara karşı direnç sağlar,saldırıları durdurup vuruşların Missşeklinde etkisiz kalmasını sağlar..

Metin2 de Vıt ne demek?

VIT : Hp (Canınızı Arttırır.) SP : (Skıllerinizi Kullana Bilmek İçin Gerekli Bir İstenen Bir Özelliktir. Genellikle Büyülü Olan skıllerimizin gücünü Yani Vuruşunu Arttırır.)

Metin2 savaşçı statü dağılımı nasıl olmalı?

PVP Serverlar için, Metin2 Bedensel Savaşçı Statüleri sırasıyla STR>VIT>DEX>INT olmalıdır. PVP Serverlarda level atlamak kolay olduğu için dengeli gitmenize gerek yoktur. Sırasıyla sınırına göre statülerinizi dağıtmalısınız. TR Server için, Metin2 Bedensel Savaşçı Statüleri dengeli gitmelidir.

Metin2 defans ne işe yarar?

Defansı fazla rakiplerde daha yüksek şanstadır. Yarı insanlara karşı güçlü; Rakibinize playerlara daha fazla vurmanızı sağlar. Hayvanlara karşı güçlü; Hayvanlara vuruşun artmasını sağlar. Ölümsüzlere karşı güçlü; Boss ( Patron )'lara karşı vuruş oranınızı yükseltir.

Metin2 de ninja statüsü nasıl verilir?

VIT statüsünü maksimum değerine ulaştırdıktan sonra 2 DEX 1 STR şeklinde ilerleyin. DEX statünüzde maksimum değerine ulaştığında ise geri kalan puanlarınızın tamamını STR statüsüne verin. Bu 3 statü fullendikten sonra geri kalan puanlarınızı INT statüsüne vermeye başlayabilirsiniz.

Ninja da statü neye verilir?

Ninja statü dağılımını TR serveri ve PVP serveri olarak ikiye ayırmamız gerekiyor. ... Fakat Metin2 Türkiye ya da Metin2 PVP Server farketmeksizin gidilmesi gereken statü dağılım sırası VIT, DEX, STR şeklindedir ve INT'i en son fullememiz yeterlidir.

Metin 2 de zeka ne işe yarar?

Zeka Efsunu Ne işe yarar: İnt karakterler zeka statü olarak int basmaktadır. Buda becerileri arttırmaktadır. 1000 vururken zeka efsunu ile beceriniz 1200 vurabilmektedir. ... Zeka efsunu bazı karakterler için metin2 de oldukça önemlidir.

Metin2 de büyüye karşı dayanıklılık ne işe yarar?

Büyü Dayanıklılığı, yaratıklardan çok oyun karakterlerine karşı kullanılan bir efsundur. Karabüyü suralar, iyileştirmeci şamanlar ve ejderha gücü şamanların tüm becerilerinin yanı sıra; bıçakçı ninjaların zehirli bulut ve büyülü silahların büyü çözme becerilerinden alınan zararı %'li olarak azaltır.

Metin 2 mistik efsunu ne işe yarar?

Mistiklere Karşı Güçlü Efsunu Hangi yaratıklar için geçerlidir? Tapınak Mistikleri; kibirli karanlık ve vahşi isimli; fanatikler, arahanlar, arahan savaşçıları, arahan reisleri, cellatlar, işkenceciler ve mistik lider boss'u ve içinden çıkan 62 levellik boss için saldırı değerinizi üzerinizdeki % kadar arttırır.

Yarı insanlara karşı güç ne işe yarar?

Yarı İnsanlara Karşı Güçlü efsunu belki de oyunun en iyi efsunlarından biridir. ... Yarı İnsanlara Karşı Güçlü bonusu itemlere maksimum %10 oranında gelebilir.Yarı İnsan ırkı yaratıklara ve tüm metin2 oyuncu karakterlerine %10 daha fazla güçle vurmanızı sağlar(bonusu maksimum geldiği takdirde).

Şeytan efsunu hangi itemlere gelir?

Metin2 şeytanlara karşı efsunu oyun içerisindeki itemlerden Silahlara, Kasklara, Kalkanlara, Küpelere ve Bileziklere gelir. Ayrıca şeytanlara karşı güçlü efsunu nesne markette satılan silah fişlerine ve başlık fişlerine de gelmektedir.

Metin2 Rüzgar efsunu nelere gelir?

Metin2 oyununda rüzgara karşı dayanıklılık efsunu gücünü rüzgar elementinden alan oyundaki bütün canavarlara karşı etkilidir. Bu canavarlar şunlardır : Hwang tapınağında bulunan Rüzgar elementi canavarları : Hwang tapınağında bulunan boslar dahil Sarı Kaplan Hayaleti, Karanlık Lider vb tüm canavarlara karşı etkilidir.

Metin2 Şimşek efsunu hangi itemlere gelir?

Metin2 Şimşeğe Karşı Dayanıklılık Efsunu Hangi İtemlere Gelir. Ayrıca sabit olarak Bakır kolyede ve Tahta Ayakkabıda vardır bu itemlere + bastıkça değeri artar +9 bakır kolye eğer cevherleride basılırsa 14 şimşek Tahta Ayakkabı da 10 şimşek efsunu sağlar.

Şeytanlara karşı güç efsunu ne işe yarar?

Bu Efsun: Şeytan yaratıklarına belli bir oranda % olarak saldırı gücü verir. Şeytanlara Karşı Güçlü bonusu itemlere maksimum %20 oranında gelebilir. Şeytan ırkı yaratıklara %20 daha fazla güçle vurmanızı sağlar(bonusu maksimum geldiği takdirde).

Hayvanlara karşı güçlü efsunu ne işe yarar?

Hayvanlara Karşı Güçlü bonusu itemlere maksimum %20 oranında gelebilir.Hayvan ırkı yaratıklara %20 daha fazla güçle vurmanızı sağlar(bonusu maksimum geldiği takdirde). Hayvanlara karşı güç bonusu şu itemlere gelir;bilezik,küpe,kask,kalkan ve silah. gibi itemlere gelebilir.

Şimşeğe karşı dayanıklılık nedir?

Zehirlenmeye karşı direnç sağlar. Bu bonuslar büyülü olmayan tüm saldıralara karşı,alınan zararı azaltır. Bu bonus okçu Ninjaların verdiği hasarı azaltır,ayrıca okçu yaratık slotlarına karşı da direnç sağlar. Sersemlemeyi %90 oranında önler.

Rüzgara karşı dayanıklılık hangi itemlere gelir?

-Rüzgara karşı dayanıklılık hangi itemlere gelir ? Rüzgara karşı dayanıklılık ; zırh,bilezik,kaska gelir.

HP ile absorbe ne işe yarar?

HP Emilimi, yaratıklara, metinlere veya oyunculara verilen hasarın bir kısmının vuran kişinin kendi HP'sine eklenmesi mantığı ile çalışır.

Oklardan korunma şansı ne işe yarar?

Metin2 Oklardan Korunma Şansı Efsunu nedir. Karakterinize oka karşı korumada ne gibi etki vermektedir. Oklardan Korunma Şansı Efsunu karakterinizi yakın dövüş yaparken uzaktan ok saldırısı yapan veya okçular ile kapışırken gelen hasarı engelleme yüzdesi vermesidir. Bu savunma ile miss çekersiniz daha az canınız gider.

Oka karşı dayanıklılık ne işe yarar?

Okçu ninjaların ok atışlarına karşı savunma verir. Üzerinizdeki oka karşı dayanıklılık %'si kadar okçu ninja becerilerinden ve oklu düz vuruşlardan aldığınız hasar azalır. ... Hangi itemlere gelir: Ayakkabı, Zırh, Küpe, Kolye itemlerine gelmektedir.

HP yenileme şansı ne işe yarar?

HP Yenileme Şansı; Hasar aldığında canının dolmasını sağlar. Bir nevi kırmızı pot işlevini görür.