Istanbul'da kaç tane otobüs terminali var?

İçindekiler:

  1. Istanbul'da kaç tane otobüs terminali var?
  2. Istanbul Avrupa yakasında hangi otogar var?
  3. Diyarbakır Otogarı hangi Semttedir?
  4. Istanbul otogar hangi mahallede?
  5. Diyarbakır'da yeni otogar nerede yapılacak?
  6. Diyarbakır Ergani otobüsleri nereden kalkıyor?
  7. Alibey Otogarı nerede?
  8. Harem Otogar hangi yakada?

Istanbul'da kaç tane otobüs terminali var?

Dolayısıyla İstanbul, Türkiye'de en çok otogar bulunduran şehir olup, farklı konumlarda 8 adet büyük otogara sahiptir.

Istanbul Avrupa yakasında hangi otogar var?

Büyük İstanbul Otogarı ya da resmi adıyla İstanbul 15 Temmuz Demokrasi Otogarı, Bayrampaşa ilçe sınırları içerisinde olmasına karşın, Esenler ilçe merkezine çok yakın olması dolayısıyla halk arasında Esenler Otogarı olarak da anılan, İstanbul'un Avrupa yakasında bulunan şehirlerarası otobüs terminali.

Diyarbakır Otogarı hangi Semttedir?

Diyarbakır Yeni Otogarı 37.918095 enlem ve 40.134945 boylamda yer almaktadır. Semt/Mahalle olarak Talaytepe Mh. ve Kayapınar ilçesine bağlıdır.

Istanbul otogar hangi mahallede?

Semt/Mahalle olarak Altıntepsi Mh. ve Bayrampaşa ilçesine bağlıdır. Esenler Otogarı haritası Istanbul ili içinde nerede olduğu harita merkezinde gösterilmektedir. Esenler Otogarı posta kodu 34035. Esenler Otogarı GPS koordinatları 41° 2´ 24.6912" ve 28° 53´ 40.3620".

Diyarbakır'da yeni otogar nerede yapılacak?

Ergani'de yeni otogar yapımı için çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi tarafından ilçede yapılması planlanan yeni ilçe otogarının yapımı için proje ihale işlemleri başlatıldı. Elazığ kara yolu üzerinde inşa edilecek olan proje, birçok yeniliği de beraberinde getiriyor.

Diyarbakır Ergani otobüsleri nereden kalkıyor?

Diyarbakir-Ergani otobüs seferleri Diyarbakır Otogarı veya Fabrikaköy (Diyarbakır) otogarında başlar ve Ergani Otogarı terminalinde biter.

Alibey Otogarı nerede?

Alibeyköy Cep Otogarı İstanbul Eyüp'te Alibeyköy semtinde bulunmaktadır.

Harem Otogar hangi yakada?

Harem Otogarı, İstanbul'un Anadolu Yakası'nda bulunan otogardır. İstanbul ile farklı şehirler arasında seyahat etmek isteyen ve Anadolu Yakası'nda bulunan herkes buradan hareket eder. Otobüsle seyahat ederken otogar ile ilçeler arasında nasıl ulaşım sağlayacağınızı bilmeniz gerekmektedir.