Vodafone numara taşıma nasıl yapılır?

İçindekiler:

  1. Vodafone numara taşıma nasıl yapılır?
  2. Vodafone numara taşıma cayma bedelini karşılıyor mu?
  3. Vodafone numara taşımada ücret alınıyor mu?
  4. Taahhütlü hat ne zaman taşınabilir?
  5. Sim kart değişikliğinde numara değişir mi?

Vodafone numara taşıma nasıl yapılır?

Numara taşıma işlemini yerinizden kalkmadan, hızlı ve kolay bir şekilde gerçekleştirmek için, bu bağlantıya tıklayarak tarifenizi kolayca belirleyin, "Hattımı Vodafone'a Taşı" seçeneğine tıklayın, telefon numaranızı seçin ve bilgilerinizi doldurun. Ardından başvurunuzu doğrulamak ve randevu almak için sizi arayacağız.

Vodafone numara taşıma cayma bedelini karşılıyor mu?

Vodafone'da faturasız hat alırsanız, cayma bedeli uygulanmaz. Ancak faturalı hat alarak 12 ay taahhütlü bir hat alırsanız, sözleşmeye göre bir cayma bedelini de onaylamış olursunuz. Vodafone numara taşıma cayma bedeli, Vodafone'da geçtiğiniz hatta göre uygulanır.

Vodafone numara taşımada ücret alınıyor mu?

Numaranızı Vodafone'a taşımak tamamen ücretsizdir. Numara taşıma işlemi 2 – 4 iş günü içerisinde gerçekleşmektedir. Numaranızı Türk Telekom'a taşımak artık çok kolay. ... Faturalı ya da faturasız dilediğiniz Türk Telekom tarifelerine geçiş yapabilirsiniz.

Taahhütlü hat ne zaman taşınabilir?

Kurye ziyareti sırasında gerekli sözleşmeleri imzalamanızın ardından 4 gün içerisinde numara taşıma işleminiz tamamlanır. Sürecin tamamlanmasının ardından numaranıza yeni simkart kullanılmasına ilişkin SMS gelir. Sim kartınızı 30 gün içinde teslim almamanız durumunda talebiniz iptal olacaktır.

Sim kart değişikliğinde numara değişir mi?

Eski SIM kartını herhangi bir telefonda kullanmaya devam edebilirsiniz. ... Numaranızı değiştirdiniz ve yeni SIM kartını almadıysanız yeni SIM ve yeni numaranızı kullanacaksınız.