İsu su faturası nasıl ödenir?

İçindekiler:

  1. İsu su faturası nasıl ödenir?
  2. İsu su faturası öderken abone no nasıl yazılır?
  3. İsu numarası kaç?
  4. ISU Genel Müdürlüğü nereye bağlı?
  5. ISU ne demek?
  6. 185 nerenin telefonu?
  7. Günü geçmiş aski faturası nereye ödenir?
  8. İsu hangi kuruma bağlı?
  9. İsu nereye şikayet edilir?
  10. Iski nin açılımı nedir?
  11. Su faturası nasıl otomatik ödeme talimatı?

İsu su faturası nasıl ödenir?

Aboneler, kurumun www.isu.gov.tr internet adresinden üye oldukları gibi üye olmadan da "Taksit Tahsilatı", "Muaccel Tahsilatı" ve "Açma Ücreti Tahsilatı" 'nı banka hesap kartı veya kredi kartları ile ödeme yapabilecek.

İsu su faturası öderken abone no nasıl yazılır?

Faturanızın üzerinde bulunan “MUKAVELE NO” sizin İSKİ abone numaranızdır. Rakamlardan oluşan ilk 8 hane İSKİ abone numaranızı oluşturur. Aşağıda bulunan örnek İSKİ su faturasının abone Numarası 12345678'dir. “-“ sonra gelen rakamın bir önemi yoktur.

İsu numarası kaç?

Abonelerimizle iletişimimiz noktasında 7 gün 24 saat kesintisiz biçimde 22 personeli ile hizmet veren Alo 185 Çağrı Merkezi, vatandaşlarımızın her türlü istek, şikayet ve ihbarlarını Kurumumuza en kolay biçimde iletilebilmesi ve kayıt altına alınan başvuruların en kısa sürede çözüme ulaştırılması esasına dayalı olarak ...

ISU Genel Müdürlüğü nereye bağlı?

Semt/Mahalle olarak Tatlıkuyu Mh. ve Gebze ilçesine bağlıdır. İsu Genel Müdürlüğü haritası Kocaeli ili içinde nerede olduğu harita merkezinde gösterilmektedir.

ISU ne demek?

İSU demek, çevrenin korunması demektir. Dünya Çevre Günü; insanımıza, çevremize, ülkemize, dünyamıza hayırlı olsun.”

185 nerenin telefonu?

İSKİ Alo 185 servisi 7 gün 24 saat kesintisiz olarak hizmet vermektedir. Tüm telefonlardan 185'i tuşlayarak İSKİ Alo 185 Servisi'ne ulaşabilirsiniz. - T.C. Kimlik No Güncelleme gibi konularda kısa sürede hizmet alabilirsiniz.

Günü geçmiş aski faturası nereye ödenir?

Gecikmiş dönem fatura borçlarınızı ödemediğiniz takdirde suyunuz kapatılacaktır. Suyu kapatılan aboneler borçları ile birlikte su açma bedelini de ödemek zorundadırlar. Geçmiş dönem fatura borçlarınızı tüm TİSKİ Şubeleri, tiski.gov.tr, bankalar ve PTT online veznelerinden ödeyebilirsiniz.

İsu hangi kuruma bağlı?

Kocaeli Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü

İsu nereye şikayet edilir?

İSU Genel Müdürlüğü | e-185 Sanal Şube.

Iski nin açılımı nedir?

İstanbul Su ve Kanalizasyon İdaresi, İstanbul Büyük Şehir Belediyesine bağlı müstakil bütçeli ve kamu tüzel kişiliğini haiz bir kuruluştur. İSKİ personeli 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu hükümlerine tabidir.

Su faturası nasıl otomatik ödeme talimatı?

Otomatik Ödeme Talimatı vererek elektrik, doğalgaz ve su faturalarınızın hesabınızdan veya kredi kartınızdan son ödeme tarihinde otomatik tahsil edilmesini sağlayabilirsiniz. Bankamız şubelerinden, İnternet Şubesi'nden veya 444 220 00 00 Çağrı Merkezi'ni arayarak Otomatik Ödeme Talimatı verebilirsiniz.