Sanal Ankarakart nasıl kullanılır?

İçindekiler:

  1. Sanal Ankarakart nasıl kullanılır?
  2. Egoda banka kartı geçerli mi?
  3. N kolay Ankara kart ne ise yarar?
  4. EGO kartı nasıl Kişiselleştirilir?
  5. Ankara otobüslerde kredi kartı geçerli mi?

Sanal Ankarakart nasıl kullanılır?

Kartın üstüne bakiye yükleyerek hemen kullanmaya başlayabilirsiniz. N Kolay Ankara Kart'ınız ile Ankara'da toplu taşıma araçlarına binebilmek için, toplu taşıma araçları veya istasyonlarında geçiş sırasında kullanılan kart okuma cihazlarına N Kolay Ankara Kart'ınızı yaklaştırmanız yeterli olacaktır.

Egoda banka kartı geçerli mi?

EGO Otobüsleri ve Özel Toplu Taşıma Araçları başta olmak üzere Raylı Sistemlerde de; Ankaray, Metro ve Teleferik ulaşımında kullanılabilen bankamatik ve temassız kredi kartı ile tek binişte 3 TL ödeniyor.

N kolay Ankara kart ne ise yarar?

N Kolay Ankara Kart, kartınıza yükleyeceğiniz bakiye ile Ankara'da EGO'ya bağlı toplu taşıma araçlarında kullanabileceğiniz, Türkiye'de ve Dünyada Visa/MasterCard logosu bulunan milyonlarca işyerinde alışveriş yapabileceğiniz Aktif Bank'a ait bir ön ödemeli karttır.

EGO kartı nasıl Kişiselleştirilir?

Vatandaşlarımız tam Ankarakart kişiselleştirme işlemini, www.ankarakart.com.tr sitesi “Ankarakart Online İşlemler, Ankarakart Tanımlama” menüsüne girerek, adı-soyadı, T.C. kimlik numarası, mail adresi ve cep numarasını, ardından “Ankarakart Tanımlama” bölümünden, kullanım yapılan tam Ankarakart'larının ön ve arka ...

Ankara otobüslerde kredi kartı geçerli mi?

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Başkent'te metro, Ankaray, EGO otobüsleri, ve özel toplu taşıma araçlarında kredi kartlarıyla seyahat uygulamasına geçti.