Yerel bir yedekleme ne demek?

İçindekiler:

  1. Yerel bir yedekleme ne demek?
  2. WhatsApp Google Drive yedekleme nedir?
  3. Google bir kişiyi yedekleme ne demek?
  4. WhatsApp verileri nasıl silinir?

Yerel bir yedekleme ne demek?

Yerel yedekleme ile geri yükleme: Yerel yedeklemede dosyalarınız bilgisayarınıza, SD kartınıza ya da dosya gezgininize yüklenmiş durumda olur. Burada saklanan veriler son 7 günü kapsar. Her gece saat 02.00'de otomatik olarak kaydedilir verileriniz.

WhatsApp Google Drive yedekleme nedir?

WhatsApp verilerinizi yeni bir telefona aktarmanın en kolay yolu Google Drive kullanmaktır. Yedekleme dosyaları farklı büyüklüklerde olduğu ve mobil verinizden kullanarak ek ücretlendirmeye yol açabileceği için sohbetlerinizi Google Drive'a yedeklemeden önce telefonunuzdan Wi-Fi ağına bağlanmanızı öneriyoruz.

Google bir kişiyi yedekleme ne demek?

Telefon veya tabletinizdeki bazı kişiler Google kişileri olarak kaydedilmeyebilir. Kişilerinizin yedeklenip tüm cihazlarınızda senkronize edilmesini sağlamak için cihazdaki kişileri otomatik olarak Google kişileri şeklinde kaydedebilirsiniz. ...

WhatsApp verileri nasıl silinir?

Android telefonlarda WhatsApp hesabını silme: Adım #1: WhatsApp'ı açın ve sağ üstteki üç noktaya tıklayın. Adım #2: Ayarlar sekmesine tıklayın. Adım #3: Hesap menüsüne giriş yapın. Adım #4: Hesabımı sil butonuna basın.