Hafta sonu emekli maaşı yatar mı?

İçindekiler:

  1. Hafta sonu emekli maaşı yatar mı?
  2. Ziraat Bankası Emekli Maaşı hafta sonu yatar mı?
  3. Emekli maaşı Pazar gününe denk gelirse ne olur?
  4. Bağkur emekli maaşı Pazar günü yatar mı?
  5. Bağkurluların maaşı ne zaman verilecek?
  6. Maaşım yatmadı nereye şikayet edebilirim?

Hafta sonu emekli maaşı yatar mı?

Memur ve Emekli maaşı hafta sonu yatar mı ödenir mi araştırılıyor. Emekli maaşlarının hafta sonuna denk gelmesi durumunda ise şayet ödeme günü Cumartesi ile bu maaş Cuma gününden ve ödeme günü Pazar ise de bu maaş Pazartesi günü çekilebilmektedir.

Ziraat Bankası Emekli Maaşı hafta sonu yatar mı?

Maaş ödeme uygulaması, 1 Ağustos 2002 tarihinden itibaren başlamış olup; maaşlar aşağıda belirtilen tarihlerde ödenmektedir. ödenme yapılmaktadır. Emekli Sandığı maaş ödemeleri ödeme tarihi cumartesi ise cumartesi, pazar ise pazar yapılmaktadır.

Emekli maaşı Pazar gününe denk gelirse ne olur?

Emekli maaşı günü pazara denk gelirse vatandaşların hesabına sistemde bildirilen gün ödeme yapılıyor. SGK ve Bağkur emeklisi olanlar tahsis numarasına göre emekli maaşı alıyorlar. ... Emekli maaşı günü pazara denk gelirse de sistemde belirtilen gün ödeme sağlanıyor.

Bağkur emekli maaşı Pazar günü yatar mı?

Bağ-Kur maaş ödeme tarihi cumartesi gününe rastlayan grubun ödemesi cuma, pazar gününe rastlayan grubun ödemesi ise pazartesi günkü grup ile birleştirilerek yapılmaktadır.

Bağkurluların maaşı ne zaman verilecek?

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin: Bayram ikramiyeleri SSK emeklilerimize 13-14 Temmuz'da, Emekli Sandığı kapsamında olanlara 15 Temmuz'da, Bağ-Kur emeklilerimize de 16 Temmuz'da ödenecek.

Maaşım yatmadı nereye şikayet edebilirim?

ALO 1 Sayılı İş Kanunu kapsamında görevde olan işçiler için hizmet veren hattır. ALO 170 hattı işçi ve işveren anlaşmazlığı halinde dava işlemlerinden önce arabuluculuk yapmaktadır. ALO 170 hattı üzerinden, eleştiri, ihbar, şikayet, soru, öneri ve talep hizmetleri alınabilmektedir.