Call of Duty Modern Warfare PC kaç gb?

İçindekiler:

  1. Call of Duty Modern Warfare PC kaç gb?
  2. Call of Duty Modern Warfare kırıldı mı?
  3. Call of Duty 4 nerede geçiyor?
  4. Call of Duty Modern Warfare nasıl bir oyun?
  5. Call of Duty Modern Warfare yasaklandı mı?
  6. Call of Duty 4 Modern Warfare hangi yılda geçiyor?
  7. COD 4 kaç saat?
  8. Call of Duty Modern Warfare neden yasaklandı?

Call of Duty Modern Warfare PC kaç gb?

Call of Duty Modern Warfare Kaç GB Depolama Alanı İstiyor? Call of Duty Modern Warfare sistem gereksinimleri çerçevesinde, minimum 50 GB depolama hafızası olması gerektiği de açıklandı.

Call of Duty Modern Warfare kırıldı mı?

Bildiğiniz gibi Call of Duty Modern Warfare hala kırılamadı, oyun hikaye modunda bile internet gerektiriyor ve bu yüzden kırılmayacağını söyleyenler var, eğer diğer oyun firmalarıda bunu yaparsa korsan devri bitebilir.

Call of Duty 4 nerede geçiyor?

Oyunun hikâyesi kurgusal bir yakın gelecekte geçmektedir. Orta Doğu'da bulunan ve ismi belirtilmeyen bir ülkede, radikal bir liderin ülke başkanını öldürerek askerî darbe içerisinde olması ile birlikte; Rusya'daki aşırı milliyetçi yapılanmalarla ortaya çıkan iç savaş olmak üzere iki ayrı konu ele alınmaktadır.

Call of Duty Modern Warfare nasıl bir oyun?

Call of Duty: Modern Warfare, Infinity Ward tarafından geliştirilen ve Activision tarafından yayınlanan birinci şahıs nişancı video oyunudur. ... Oyunun Özel Harekatlar modu seferin hikâyesini takip eden eşli oynanan (co-op) görevler içermekte. Çok oyunculu mod, seride ilk kez çapraz platform oyunu desteklemekte.

Call of Duty Modern Warfare yasaklandı mı?

Güncelleme: Söz konusu yasak oyunun piyasaya çıkmasından kısa bir süre sonra kaldırıldı ve Call of Duty Modern Warfare yeniden mağazalarda satılmaya başlandı. Oyun sektörü içerisinde konuya yakın kaynaklardan edindiğimiz bilgilere göre Call of Duty Modern Warfare Türkiye'de yasaklanıyor.

Call of Duty 4 Modern Warfare hangi yılda geçiyor?

Call of Duty 4: Modern Warfare
SeriCall of Duty
MotorIW 3.0
PlatformlarMac OS X, Microsoft Windows, PlayStation 3, Wii, Xbox 360
ÇıkışXbox 360, PS3 ve Windows KA: AU: AVR: MacOS KA: Wii KA:
10 satır daha

COD 4 kaç saat?

Senaryo moduna ait olan canlı yayın videosu 4 saat 45 dakika sürüyor.

Call of Duty Modern Warfare neden yasaklandı?

Call of Duty: Modern Warfare 2'den ekran görüntüleri Dağıtımcıların da oyunu satıcılara yollaması ve yeni siparişlerde bulunması engellendi. Yani oyun yasal olarak yasaklanmadı ama iddialara göre pratikte uygulanan baskı ile ortadan kaldırıldı. Bunun sebebinin olay yaratan "No Russian" bölümü olduğu konuşuluyor.