Eskiden sahip olduğum telefon numaralarını nasıl öğrenebilirim?

İçindekiler:

  1. Eskiden sahip olduğum telefon numaralarını nasıl öğrenebilirim?
  2. SIM kart numarası öğrenme nedir?
  3. Bir başkasının telefon numarasını nasıl öğrenebilirim?
  4. E-Devlet IMEI nasıl bakabilirim?

Eskiden sahip olduğum telefon numaralarını nasıl öğrenebilirim?

Tüm operatörler üzerindeki hatlarınızı sorgulamak için https://www.turkiye.gov.tr/mobil-hat-sorgulama adresini kullanarak e-devlet sistemine giriş yapabilirsiniz. Dijital Operatör Uygulaması içerisindeki ayarlar menüsü altında bulunan hesap ekleme işlemini kullanarak da adınıza kayıtlı tüm hatlarınızı görebilirsiniz.

SIM kart numarası öğrenme nedir?

Sistem Ayarları ekranından “Hakkında” seçeneğini seç ve bir açılır liste açmak için “Kategori” seçeneğine dokun. Numaranı görüntüle. Açılır listeden “SIM Kart” seçeneğine dokun. SIM kart telefon numaran ekranda gösterilecektir.

Bir başkasının telefon numarasını nasıl öğrenebilirim?

İsimden numara bulmak için Turkcell 11832, Vodafone 11842 ve Türk Telekom 11811 numaralarını arayarak numarasını öğrenmek istediğiniz kişinin ismini vererek numarasını öğrenebilirsiniz. Dilerseniz cep telefonunuzun arama kısmına *100# yazıp arama tuşuna bilinmeyen n umaralar servisine bağlanabilir.

E-Devlet IMEI nasıl bakabilirim?

e-Devlet sistemine giriş yapan ve IMEI sorgulaması yapmak isteyenlerin https://www.turkiye.gov.tr/imei-sorgulama web sitesine giriş yapmaları gerekmektedir. IMEI sorgulaması için bazı bilgiler istenmektedir. Bu bilgiler ise şunlardır: IMEI No, Güvenlik Resmi.