Yapikredi çalışan hesap alt limit nedir?

İçindekiler:

  1. Yapikredi çalışan hesap alt limit nedir?
  2. Yapı Kredi serbest hesap nasıl açılır?
  3. 5D mevduat nedir?
  4. Yapı Kredi çalışan hesap ne kadar kazandırır?
  5. Fonlu mevduat ne demek?
  6. Yapı Kredi Yeni param vade dönüşüm nedir?
  7. VakıfBank alt limit nedir?

Yapikredi çalışan hesap alt limit nedir?

Çalışan Hesap ürününe ilişkin alt limitlerde değişikliğe gidilecek ve Çalışan Hesap'ın alt limiti Bireysel müşterilerimiz için 3.000 TL; Kobi, Platinum ve Özel Bankacılık müşterilerimiz için 5.000 TL olarak değiştirilecektir. ...

Yapı Kredi serbest hesap nasıl açılır?

4 Müşteri İletişim Merkezi'ni arayarak esnek vadeli mevduat hesabı açtırabilirsiniz.

5D mevduat nedir?

5D Vadeli Mevduat Hesabı, klasik mevduat ürününden farklı olarak yatırımcıya açtığı vadeli mevduat kontratı üzerinden mevduatın vadesini bozmadan 4 farklı döviz cinsine (TL, USD, EUR, GBP) dönüşüm yapabilme ve faiz getirisi elde etme olanağı sağlayan bir mevduat ürünüdür.

Yapı Kredi çalışan hesap ne kadar kazandırır?

Çalışan Vadeli Hesap Faiz İşleyişi İş günlerinde saat 21:00'dan sonra asgari limitin altında kalmayacak şekilde belirleyeceğiniz tutarın üzerindeki Çalışan Vadeli Hesap bakiyeniz gecelik vadeli mevduat faiziyle nemalandırılacaktır. Standart gecelik faiz oranımız %4'tür.

Fonlu mevduat ne demek?

Yatırımlarınızın belirli bir kısmını Yapı Kredi Yatırım Fonları'nda değerlendirirken geri kalan kısmı ile açtıracağınız Vadeli Mevduat'ınıza ekstra faiz oranı veren Fonlu Mevduat, Yapı Kredi'de! Tasarruflarınızı aylık vadelerde liste faiz oranlarıyla değerlendirebileceğiniz vadeli mevduat tipidir. ...

Yapı Kredi Yeni param vade dönüşüm nedir?

Bankamıza yeni getireceğiniz mevduat tutarı, son beş takvim günü içerisinde EFT ile gönderilmeli, nakit ya da ATM'den yatırılmalıdır. Yeni getireceğiniz net tutar kadar, bankamızdaki mevcut paranıza da avantajlı faiz oranı kazanabilirsiniz.

VakıfBank alt limit nedir?

VakıfBank havuz hesabı alt limiti yakın bir zamanda 1000 TL iken 1500 TL'ye çıkarıldı. Daha 1 yıl olmadan alt limit itibarıyla (gelen mesaj tarihi) 3000 TL'ye çıkarıldı.