Yüz tüyleri için hangi lazer?

İçindekiler:

  1. Yüz tüyleri için hangi lazer?
  2. Tüm vücut lazer epilasyon kaç seansta biter?
  3. Buz lazer siyah kılları tamamen yok eder mi?
  4. Buz lazer yüz için iyi mi?

Yüz tüyleri için hangi lazer?

Yüz bölgesi için en çok tercih edilen lazer cihazı “diode lazer”dir. Fakat tüy yapısı, ten rengi ve hormonel yapı kişiden kişiye değişeceği için diğer lazer cihazları da kullanılabilir. Koyu renkli ve kalın kıllarda “alexandrite lazer”, açık renkli ve zayıf yapılı kıllar için ise “NdYag lazer” kullanılmaktadır.

Tüm vücut lazer epilasyon kaç seansta biter?

Lazer epilasyon uygulaması için başvuran kişiler önce lazer epilasyon için uygunluk açısından değerlendirilir. Lazer epilasyon için uygun bir adaysanız ortalama “6-8 seansta” tüylerinizin çoğundan kurtulmanız ve makul bir sonuca ulaşmanız gerekir.

Buz lazer siyah kılları tamamen yok eder mi?

Dünyada kabul edilen kriter lazer epilasyonun istenmeyen kıllarda % 80 oranında başarı (azalma) sağlamasıdır. Buz Lazer ile bu oran %90-95 civarındadır. ... Sonuç olarak etkili bir lazer epilasyondan sonra kıllar tekrar çıkmaz. Buz Lazer gibi güvenli cihazlarla sonuçlar kalıcıdır.

Buz lazer yüz için iyi mi?

Buz lazer yüzdeki tüyler için de etkili sonuçlar yaratıyor. Yüzdeki tüylerin açık renkli olmasından dolayı klasik lazer epilasyonlar faydalı olmuyordu. Soprano Ice Lazer ise her renk tüylerde bile etkili sonuçlar ortaya çıkardığı için yüzdeki tüylerde de işe yarıyor.