Quick China ne zaman kapanıyor?

İçindekiler:

  1. Quick China ne zaman kapanıyor?
  2. Quick China da ne yenir?
  3. Quick China sahibi kim?
  4. Quick China Sushi kaç tane?
  5. Quick China Çayyolu açık büfe ne zaman?

Quick China ne zaman kapanıyor?

Hafta içi ve hafta sonu çalışma, mesai saatlerini bu tabloda bulacaksınız. Quick China Restaurant, Ankara ilinde hizmet vermektedir....
Quick China Restaurant Çalışma Saatleri tablosu
Cuma11:00-22:45
Cumartesi11:00-22:45
Pazar
4 satır daha

Quick China da ne yenir?

Çin böreği, acılı ekşili çorba, tatlı ekşi soslu tavuk, sebzeli noodle gibi ürünleri Yemeksepeti'nden en çok sipariş edilen Quick China ürünleri arasında yer alıyor. Birbirinden güzel sushi çeşitleri de bulunan Quick China'nın pekin ördeği de en sevilen ürünleri arasında yer alıyor.

Quick China sahibi kim?

Yakın bir zamanda İstanbul başta olmak üzere, çeşitli illerde şubeler açmayı planlanıyor. Quick China ortakları Boğaç Üner, Ali Doğan ve Engin Aras, hem yeni tatları Türkiye'ye getirmede, hem de zinciri büyütmede iddialı olduklarını belirtiyorlar.

Quick China Sushi kaç tane?

Paket Servisinde Büyük Sushi Çılgınlığı! Sushi severler için 2 büyük teklifimiz var; 60 adet veya 82 adet Sushi! Başka bir promosyonla birleştirilemez değişiklik yapılamaz. Quick China haber vermeden fiyatları değiştirme yetkisine sahiptir.

Quick China Çayyolu açık büfe ne zaman?

30 metreyi bulan büfe uzunluğu ve ürün çeşitliliğiyle Türkiye'nin en geniş restoran açık büfesi her Pazartesi saat 19.30-21.30 arasında GOP, Çayyolu ve Kuzu Effect şubelerimizde! Uzakdoğu lezzetlerine doymak isteyenleri bekliyoruz! Bu arada rezervasyon yaptırmanızı tavsiye ederiz.