O Ses Türkiye Ayda kim?

İçindekiler:

  1. O Ses Türkiye Ayda kim?
  2. O Ses Türkiye Ayda şimdi ne yapıyor?
  3. Ayda şarkıcı nereli?
  4. Ayda Mosharraf boyu kaç?
  5. Aydas Kürt mü?
  6. Aida admin nereli?
  7. Ayda Hadi kaç yaşında?
  8. Sanatçı Halil Sezai kimdir nerelidir?
  9. Sanatcı Halil Sezai kimdir?
  10. Sinem Uysal aslen nereli?
  11. Aida Garifullina kimdir?
  12. Ayda Mosharraf kaç kilo?

O Ses Türkiye Ayda kim?

TV8'in sevilen programı O Ses Türkiye'deki performansı ile izleyicilerin beğenisini kazanan Ayda Mosharraf, tarihinde İsveç'in Göteborg Şehrinde doğmuştur. 2008 yılından beri İngiltere'de yaşamaktadır. Aslen İsveçli olan Ayda'nın babası İran'lı Annesi Türk'tür. 10 yaşında şarkı söylemeye başlamıştır.

O Ses Türkiye Ayda şimdi ne yapıyor?

2008 yılından beri İngiltere'de yaşamaktadır. Babası İran'lı Annesi Türk'tür. 10 yaşında şarkı söylemeye başlamıştır. İngiltere'de Üniversitede Psikoloji okumaktadır.

Ayda şarkıcı nereli?

Mosharraf, tarihinde İsveç'in Göteborg Şehrinde dünyaya geldi. 2008 yılından beri İngiltere'de yaşamaktadır. Babası İran'lı Annesi Türk'dür. 10 yaşında şarkı söylemeye başlamıştır.

Ayda Mosharraf boyu kaç?

Ayda Mosharraf boyu 1.70 m. kilosu 50 kg. Göz rengi kahve saç rengi siyah olan güzel şarkıcının burcu Oğlak'tır. Babası İran kökenli annesi ise Türk kökenlidir. 2011 yılında Yetenek Sizsiniz Türkiye adlı yarışma programına katılmış fakat elenmiştir.

Aydas Kürt mü?

Ayda aslen İsveçli babası ise İranlı ve 1990 doğumlu 29 yaşında olan Ayda Almanya'da yayınlanan O Ses yarışmasında olay olmuştu. AYDA MOSHARRAF KİMDİR: Ayda Mosharraf, tarihinde İsveç'in Göteborg Şehrinde doğmuştur. ... Babası İran'lı Annesi Türk'tür.

Aida admin nereli?

Aida Garifullina 1987 yılında Tataristan Cumhuriyeti'nin başkenti Kazan'da bir Tatar ailesinde dünyaya geldi.

Ayda Hadi kaç yaşında?

Ayda aslen İsveçli babası ise İranlı ve 1990 doğumlu 29 yaşında olan Ayda Almanya'da yayınlanan O Ses yarışmasında olay olmuştu.

Sanatçı Halil Sezai kimdir nerelidir?

Halil Sezai Paracıkoğlu, 16 Ağustos 1979 da Eskişehir'de doğdu. Babası eski bas gitarcı sonra da muhasebecilık yapmış, annesi Nurten Paracıkoğlu da öğretmenmiş. Babasının ailesi Bulgaristan'ın Pazarcık ilinin Paracık köyünden olup, soyadı buradan gelmekteymiş.

Sanatcı Halil Sezai kimdir?

Halil Sezai Paracıkoğlu ya da bilinen adıyla Halil Sezai, 16 Ağutos 1979 yılında Eskişehir'de doğmuştur. Babasının ailesi Bulgaristan'ın Pazarcık ilinin Paracık köyünden olup soyadını buradan almaktadır.

Sinem Uysal aslen nereli?

Sinem Ünsal aslen İzmirlidir. 26 yaşındadır. Edebiyat fakültesi mezunudur. Sinem Uysal 21 Haziran 1993 tarihinde doğdu.

Aida Garifullina kimdir?

Aida Emilevna Garifullina (Rus, Tatar) ( doğumlu) Rus operası lirik soprano. 2013 Operalia yarışmasının galibi oldu ve Mariinsky Tiyatrosu, Sankt-Peterburg ve Wiener Staatsoper'da sahnelenen bir dizi yapımda yer aldı.

Ayda Mosharraf kaç kilo?

Ayda Mosharraf 08.01.1992 İsveç Göteborg doğumludur. Ayda Mosharraf boyu 1.70 m. kilosu 50 kg.