Tuzladan 3 havalimanına nasıl gidilir?

İçindekiler:

  1. Tuzladan 3 havalimanına nasıl gidilir?
  2. Yenibosnadan 3 havalimanına nasıl gidilir?
  3. Başakşehir'den 3 havalimanına nasıl gidilir?
  4. Istanbul Havalimanından Tuzla'ya Nasıl Gidilir?
  5. Pendikten istanbul yeni havalimanına nasıl gidilir?
  6. Sabihadan Tuzla'ya Nasıl Gidilir?
  7. Istanbul Tuzla hangi havaalanına yakın?

Tuzladan 3 havalimanına nasıl gidilir?

Tuzla'dan İstanbul havalimanı'na Metro ile gitmek isteyen yolcular devam eden Metro inşaatının bitmesiyle birlikte önceTuzla'dan Zincirlikuyu'ya/Gayrettepe'ye oradan da Gayrettepe İstasyonu'ndan M11: Gayrettepe – Yeni Havalimanı Metro Hattı' na binerek İstanbul havalimanı'na ulaşabilirler.

Yenibosnadan 3 havalimanına nasıl gidilir?

İstanbul Havalimanı Yenibosna Metrobüse (Kuleli) yaklaşık 40-45 km mesafede. Yenibosna Metrobüsten (Kuleli) İstanbul 3. Havalimanı'na taksi yle gitmek isterseniz 3. havalimanı taksi ücreti yaklaşık 120-130 lira civarında tutar. Ve bu yolculuk yaklaşık 35-40 dk sürer.

Başakşehir'den 3 havalimanına nasıl gidilir?

BAŞAKŞEHİR'DEN İSTANBUL HAVALİMANI'NA Başakşehir'den O-7 otoyoluna bağlanın. O-7 otoyoluna bağlandıktan sonra yeşil renkli İstanbul Havalimanı tabelalarını takip ederek yaklaşık 20 dakikalık bir yolculukla İstanbul Yeni Havalimanı'na ulaşabilirsiniz. (O7 otoyolu özel şirket tarafından işletiliyor.

Istanbul Havalimanından Tuzla'ya Nasıl Gidilir?

İstanbul Havalimanı Tuzla'ya yaklaşık 94 km uzaklıkta. Tuzla'dan İstanbul havalimanı'na taksiyle gitmek isteyen yolcular taksi ücreti yaklaşık 239 lira civarında. Ve bu yolculuk yaklaşık 1 saat 17 dk sürer.

Pendikten istanbul yeni havalimanına nasıl gidilir?

Pendik'ten İstanbul havalimanı'na Metro ile gitmek isteyen yolcular devam eden Metro inşaatının bitmesiyle birlikte önce Pendik'ten Zincirlikuyu'ya/Gayrettepe'ye oradan da Gayrettepe İstasyonu'ndan M11: Gayrettepe – Yeni Havalimanı Metro Hattı' na binerek İstanbul havalimanı'na ulaşabilirler.

Sabihadan Tuzla'ya Nasıl Gidilir?

Sabiha Gökçen Havalimanı ile Tuzla merkez arası mesafe ortalama 15 km'dir ve iki mesafe arası yolculuk ortalama 15 dakika sürmektedir. Sabiha Gökçen Havalimanı'nda indikten sonra, 130H no'lu Deniz Harp Okulu- Sabiha Gökçen Havalimanı otobüs hattına binerek Tuzla'ya ulaşabilirsiniz.

Istanbul Tuzla hangi havaalanına yakın?

İstanbul Havalimanı Tuzla'ya yaklaşık 80-85 km mesafede.