AÖF tercihleri ne zaman 2020?

İçindekiler:

  1. AÖF tercihleri ne zaman 2020?
  2. Açıköğretim ilahiyat önlisans Nasıl Başvurulur?
  3. Açıköğretim tercihleri ne zaman başlıyor?
  4. Açıköğretim üniversite Tercihleri ne zaman?
  5. Ek yerleştirmede Açıköğretim yazılabilir mi?

AÖF tercihleri ne zaman 2020?

Kimlik numaraları ve şifrelerini kullanarak kendileri yapacaklardır. Tercih işlemleri, 14 Ağustos 2020 tarihinde saat 23.59'da sona erecektir. Açık öğretim yani AÖF tercihlerinde bulunacak adaylar da aynen 2 yıllık ve 4 yıllık üniversite bölümlerinde olduğu gibi AÖF tercihleri 6-14 Ağustos tarihler arasında yapacak.

Açıköğretim ilahiyat önlisans Nasıl Başvurulur?

Adaylar, http://aof.anadolu.edu.tr adresinden Kayıt Otomasyonu bağlantısı “ÖSYS Yeni Kayıt” linkine tıklayarak internet başvurularını gerçekleştireceklerdir.

Açıköğretim tercihleri ne zaman başlıyor?

2021 YKS tercihleri 5-20 Ağustos tarihleri arasında ÖSYM AİS üzerinden yapılacak.

Açıköğretim üniversite Tercihleri ne zaman?

Meslek Yüksekokulları ile Açıköğretim ön lisans mezunlarının girdiği Dikey Geçiş Sınavı tercihleri 27 Ağustos - 7 Eylül tarihleri arasında yapılacak. Tercihler, adayların T.C. kimlik numaraları ve şifreleri ile ÖSYM'nin internet sitesinden 'www.osym.gov.tr' ve mobil uygulama üzerinden gerçekleştirilecek.

Ek yerleştirmede Açıköğretim yazılabilir mi?

Açıköğretime yerleşenlerin ek yerleştirme hakkı var ? ÖSYS Merkezi yerleştirmede bir yükseköğretim programına yerleştirilmiş olan adaylar (açık öğretimin kontenjansız programlarına yerleşenler hariç) ek yerleştirmede tercih yapma hakkına sahip değildir.